Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 1
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Recenze uživatele Djkoma k tomuto seriálu (1)

Zoufalé manželky (2004) 

Zářivý seriálový skvost nejen pro dívky, ženy a manželky. Dokonalé herecké obsazení, v kterém se z hereček stávají postavy a osobně bych jim dával jednu cenu za druhou za jejich výkony a bezchybnost. Vedle toho scenáristická perla, která každým dílem překvapuje velmi příjemně a nabízí stále dokola nové a zajímavé pohledy na jednu malou ulici a kamarádky v ní. každá sezona přidává nové a nové nápady, postavy, linie a vše neustále spěje kupředu. Všechny seriálové fígle na nejvyšších obrátkách. A zpět k herečkám, které tohle se scenáristy drží vysoko nad konkurencí. Ať už nádherná Eva Longoria nebo chladně precizní Marcia Cross. Kdo vybíral casting zaslouží si milion dollarů, protože to je trefa do černého a každou sezonu přijde další nová/stará hvězda od Kyle MacLachlana až po Nathana Filliona. Nejzářivější perla na seriálovém nebi, která se však posledními dvěma sezónami dostala do předvídatelného a výrazně méně vtipného průměru. Naštěstí poslední sezona je za námi a snad všichni budou vzpomínat hlavně na ty vtipné okamžiky s manželkami, které si během let člověk zamiloval a současně naprosto zprotivil. ()

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama