Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze uživatele lera ivanova k tomuto seriálu (1)

Frasier (1993) 

Jeden jediný americký sitcom mezi těmi, na něž jsem zatím v životě narazila, u kterého stojí za zhlédnutí víc než jeden díl! Dobrá polovina seriálu je velmi slušně napsaná! Důvody, proč Frasierovi věnovati čas: originálně vymyšlené postavy obou bratrů, věčně soutěžících intelektuálů a vtipných snobů; zápletky kolem psychiatrie a pokecy v Café Nervosa; neohrabaná a staromódní Nilesova zamilovanost do Daphne; nadseriálový herecký výkon Davida Hyde Pearce; samozřejmě, humor; Laura Linney v roli poslední a konečné Frasierovy milostné zastávky... Z davu scénáristů angažovaných do psaní epizod oceňuju především Davida Angella, Joe Keenana a Boba Dailyho. A zde jsou některé díly-pětihvězdičky: You Scratch My Book..., The Club, The Two Mrs. Cranes, To Kill A Talking Bird, Roz's Krantz And Gouldenstein Are Dead, Daphne Hates Sherry, Perspectives On Christmas, Dial M for Martin, To Tell the Truth, A Tsar is Born, Out With Dad, Taking Liberties, The Show Must Go Off, Daphne Returns, Bla-Z-Boy... ()

Reklama

Reklama