Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze uživatele klingacik_BA k tomuto seriálu (1)

Frasier (1993) 

Nie som veľký fanúšik sitkomu, ale tento seriál ma dostal. Úplne. Inteligentným, situačným humorom, dokonalým vykreslením charakteru postáv, nápaditosťou, originalitou.. Na niektorích hláškach by som sa jednoducho zasmial ajkeby som ich videl 1000krát, k čomu až tak ďaleko mimochodom asi ani nie som:-) Seriál mal 11 sérií, počas ktorích sa hlavní hrdinovia vyvíjali, zreli, neostali prešľapovať na mieste, ako je tomu u mnohích podobných seriálov.. Frasier napriek tomu nič nestratil zo svojho dôvtipu, ľudskosti a atmosféry. Opatrovateľka psychiatrovho otca Daphne Moon v reálnom živote vybrala za krcných otcov svojich detí ostatné hlavné postavy zo seriálu, čo svedčí o nadštandartných vzťahoch medzi protagonistami, ktoré dodávajú seriálu v konečnom dôsledku ešte väčšiu uveriteľnosť. ()

Reklama

Reklama