Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Z natáčení 1
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (10)

Zoufalé manželky (2004) 

Zoufalky jsem si začal pouštět jako výplňovku, když jsem neměl chuť na nějaký vážný dramatický seriál. Dokonce jsem Zoufalky před pár lety po prvním díle opustil, nechytlo mě to. Teď jsem se zařekl, vydržel prvních pár seznamovacích epizod....a dostal 180 parádních dílů, díky kterým jsem si holky zamiloval. Holky a prakticky celou tu ulici. Totální masterpiece jsem pak dostal v trojce, po který, ne že by to šlo pomalu dolů, to šlo až na konci seriálu, ale už jsem dostal "jen" nadprůměrnou zábavu. Bavilo mě všechno co se Wisteria Lane týče. Příběhy, kauzy, drby, obyčejný životy a vztahovky. Zoufalky trefily skvělý scénář, eleganci, humor a casting. I když dřív nebo později divákovi přišla ta nebo tamta jako pěkná hysterka, při posledních 10 minutách seriálu jsem se stejně jen usmíval a bylo mi líto, že je už konec. Lynette, Susan, Bree, Gabby a vy všichni....!.... Díky za to, že jsem tam s vámi mohl bydlet, byla to neopakovatelná zábava! ()

Série 1 (2004) (S01) 

Velmi povedený start kultu. Některé dějové linky jsou sice dost mizerný a nebaví mě, ale naštěstí je jich tolik, že se to minimálně vyváží. ()

Série 2 (2005) (S02) 

Většina těch horších dějových linek se už moc neřeší a do popředí se dostávají jiné, ale pokud nepočítám Gaby a její vtipný trojúhelník, tak třeba příběh kolem Susan je v poslední třetině série tak otravný (jako postava sama), že mi kazí celý dojem z dvojky. A nově přistěhovaná matka se synem je úplně zbytečná. ()

Série 3 (2006) (S03) 

Zoufalky v topu. Skvělý příběhový linky, vztahový intriky tak akorát a kupa humoru! Jen tak dál! ()

Série 4 (2007) (S04) 

Nemá to tak brilantní tempo a hlavní zápletku jako skvělá trojka. Stále je to ale výrazně nadprůměrná zábava od začátku do konce. ()

Série 5 (2008) (S05) 

Stále velmi naprůměrná zábava. Kdyby neexistovala dokonalá trojka, řekl bych, že si Zoufalky i po 5 sezónách dokážou udržovat tempo i formu. Pětka ničím nevybočuje. Skok mě sice překvapil a pár dílů "čekal" a zvykal si, ale nějak od poloviny jsem do toho zase spadnul rovnýma nohama! ()

To nejlepší, co nás kdy potkalo (2009) (S05E13) 

Epizoda prakticky o ničem, ale tak krásně napsaná a zahraná Beau Bridgesem, že má divák na konci slzu na krajíčku. Zoufalky i v páté řadě dokážou překvapit, prakticky jen čistou výplňovkou. ()

Série 6 (2009) (S06) 

Nemá to sice ten drajv první poloviny seriálu, ale ty postavy a prostředí je tak zajeté, že mě to stále baví. Zápletky jsou tentokrát dost slabší, některé postavy se chovají jinak než by jeden předpokládal, ale...jsou to stále ty stejné Zoufalky, které jsem si zamiloval :) ()

Série 7 (2010) (S07) 

Bylo by nefér říct, že dávám 4 už jen z povinnosti. Zoufalky jsou stále velmi nadprůměrná vztahovka, zábava na každý jedno odpoledne. Poprvé mám ale větší pocit, že přesluhují. Všechny možné i nemožné scénáře a příběhy jsme už jednou v seriálu viděli, a častokrát i lépe. Z průměru ale sérii vystřeluje Tom a Lynette, jejichž manželská krize je skvěle napsaná. ()

Série 8 (2011) (S08) 

Zoufalky dojely do cíle se ctí. Už to nebyla taková grácie jako v tehdejších sériích, příběhy už nebyly nic extra a všechno, až na hlavní linku kolem soudu, se vlastně jen točilo v kruhu a čekalo na závěr. Za těch 8 sezón si ale člověk ty postavy oblíbí natolik, že mu to často i stačí. Takže sbohem, Wisteria Lane! ()

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama