Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze uživatele No Remorse k tomuto seriálu (1)

Frasier (1993) 

K tomuto seriálu mě dovedl kámoš a říká mi na to se podívej je to o dvouch psychiatrech co bydlí s otcem a psem, kteří si potrpí na luxus a je to ve slovenštině bla bla bla (na kterou si zrovna moc nepotrpím) .... no tak si v duchu říkám na takovou pY*ovinu se v životě nebudu koukat ...... a jak to dopadlo ......... skoukl jsem všechny série během jednoho měsíce :-D a neskutečně se u toho bavil.... A ta slovenština na tom byla to nejlepší(což jsem zjistil záhy) ,naprosto skvělý slovenský dabing (nikdy bych nevěřil že kdy toto vypustim z úst) ....Pak to začala vysílat nějaká česká TV a nadabovali to do češtiny a já si říkám super mrknu na to jaké to bude po "našimu" ....a tak jsem zjistil že mi najednou seriál nepřišel vůbec vtipný,no hrůza šílený dabing,takhle spackat takovej kultovní seriál ...........no a z toho plyne varování pro ty kteří to ještě neviděli ......Tento seriál zásadně ve slovenském jazyce !!!! ()

Reklama

Reklama