Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze uživatele dagweghope k tomuto seriálu (1)

Frasier (1993) 

Sitcom, který povýšil trapas na umění. Kam až může vést sledování dobrých úmyslů v kombinaci se sebestřednou intelektuálně zaměřenou osobností, vám předvede doktor psychiatrie Frasier Crane. Obklopen různými typy postav od svého upjatého bratra, též psychiatra, přes svého realistického otce, policisty ve výslužbě po zranění, a jeho britské terapeutky od rány až po svou života si užívající kolegyni z práce se dostává do situací, kde už napjatě čekáte, "kdy to praskne", což se pravidelně stává, ale přesto nakonec ještě bizarnějším způsobem, než očekáváte. Nejde o sitcom, u kterého můžete jen tak vypnout. Začnete s Frasierem prožívat děj, kdy se trapas neodvratně blíží, ale doufáte, že k němu nakonec nedojde. A v tom momentu se stane něco, co původní očekávání zcela převrátí... ()

Reklama

Reklama