Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Zajímavosti (74)

Šéf (2011) (seriál)

  • Kelsey Grammer v poslednej epizóde sitcomu Frasier (1993) odlieta žiť nový život do Chicaga. V seriáli Boss stvárňuje starostu Chicaga. (AxelWers)

Křídla (1990) (seriál)

  • Seriál Wings spolu so seriálmi Cheers (od r. 1982) a Frasier (od r. 1993) sa odohrávajú v rovnakom svete. Jednými zo známych postáv, ktoré tieto seriály spájajú, sú postavy Frasiera Cranea (Kelsey Grammer) a jeho (ex)manželky Lilith (Bebe Neuwirth), ktoré sa objavili vo všetkých troch seriáloch. (AxelWers)

Taková moderní rodinka (2009) (seriál)

  • Seriál drží prvenství v nejvíce po sobě vyhraných cen Emmy za komediální seriál, a to v počtu pěti cen (2010-2014). O první místo se dělí se seriálem Frasier (od r.1993). (zajda404)

Will a Grace (1998) (seriál)

  • Karen Walker (Megan Mullally) je velká fanynka seriálu Frasier. Mullally si v jedné epizodě onoho seriálu zahrála. (Tom Riddle)

Dan Hedaya

  • Dan Hedaya hral hlavnú úlohu v sitkome The Tortellis, ktorý vznikol ako spin-off k úspešnému sitkomu Cheers. Tento projekt sa však neujal a bolo natočených len 13 epizód. Druhý spin-off s inými hercami - Frasier, bol už výrazne úspešnejší. (AxelWers)

Reklama

Reklama