Reklama

Reklama

Show Jerryho Seinfelda

(seriál)
všechny plakáty
Trailer
USA, (1989–1998), 69 h 15 min (Minutáž: 22–56 min)

Hrají:

Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander, Wayne Knight, Richard Fancy, Victor Raider-Wexler, Ian Abercrombie, Heidi Swedberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(173)

Komik Jerry a jeho tři cyničtí přátelé se umí zasmát úplně obyčejným i absurdním věcem. „Seriál o ničem“, který se do historie sitcomů zapsal zlatým písmem. (Netflix)

Recenze uživatele veru_needy k tomuto seriálu (1)

Show Jerryho Seinfelda (1989) 

Seriál, který nezapadá do žádné škatulky. Velmi vtipná situační komika a povedené stand-up výstupy. Skvělé herecké výkony a pohodová atmosféra. Seriál se podobá Friends, ale více si zakládá na konverzačním humoru než na tom fyzickém. Postavy jsou hezky vykreslené a každá z nich je svým způsobem originální (ne tak originální, že byste je ve svém okolí nepotkali, ale originální natolik, že se jeden druému vůbec nepodobají). To máme neurotického ne moc výrazného, naprosto obyčejného ale hodného vtipálka Jerryho, který svůj život staví převážně na předvádění stand up komedie v klubech, nezávazném randění a zabíjení volného času v kavárně společne se svým nejlepším kamarádem Georgem a svou bývalou přítelkyní a zároveň dobrou kamarádkou Elaine, kde se mezi ně pokaždé vloudí Kramer, bez kterého si tento sitcom neumím ani představit. Je to totiž takový magor, že pobaví v každé epizodě a vždycky uplně jinak (a jeho pletky s ovocem, nepřekonatelný). George je nadruhou stranu ne moc pestrý charakter, ale svou občasnou blbostí, vytrvalostí dosáhnout těch nejstupidnjších cílů a jeho extrémní chamtivostí, dokáže také pobavit - obzvláště pokud jde o Georgovu mizernou existenci, to se pak jeden v něm hned vidí. Elaine mám nadruhou stranu velice ráda. Není sice obzvláště originální ve srovnání s jinýma slečnama v seriálu, ale je to dobrá kamarádka, zabijí situace výřečným sarkasmem a má velice hezký úsměv. - "Looking at cleavage is like looking at the sun. You don't stare at it. It's too risky." ()

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama