Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele MartinezZ k tomuto seriálu (1)

Specialisté (2017) 

Námět a příběhy/kauzy nebývají vůbec špatné, ale to jen podtrhuje fakt, že jsou převzaté. Zbytek je totiž tak tragicky debilní, že to snad ani není možné, tohle fakt muselo vznikat za pochodu během samotného natáčení, předem nemohlo být připravené, krom převzaté licence, snad vůbec nic. Postavy policistů se chovají naprosto mimózně, mnohdy nesmyslně a snad není díl, kde by mi nepřišlo, že se jako policisté a vyšetřující ve službě nechovají vůbec. Některé herecké výkony a postsynchrony (Prahař!) zní, jak od ochotníků, někdy ani to ne. Je to škoda, ale tenhle projekt je skutečně ukázkově zmršená a zahozená práce. Vzdávám po pátém dílu, který šel už jen letmo proklikat. --- 1,5* ()

Reklama

Reklama