Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele slunicko2 k tomuto seriálu (1)

Specialisté (2017) 

Tuctový kriminální seriál očekávané úrovně. 1) Dvouhvězdičková první řada mě moc nenadchla. Druhá řada se už trochu zlepšila._____ 2) Když přihodím pár sexy herců, tak to nakonec na usmolené tři hvězdičky dosáhne. A kteří to jsou? 30letý Marek Adamczyk (vyšetřovatel Jan v první řadě), 27letý urostlý Jakub Štáfek (vyšetřovatel Lukáš, který nahradil Jana), 42letý Jan Zadražil (vyšetřovatel Jaroslav od druhé řady)._____ 3) 29.4.2020 - Později dochází k dalším změnám - místo unylého, ale milého Davida Prachaře přichází bakelitový Martin Dejdar. Ostatní členové týmu jsou také postupně vystřídáni za pro mě podstatně méně sympatické herce. A tak nakonec tu třetí hvězdičku zase odebírám. ()

Reklama

Reklama