Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 174 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(222)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele Maratonec k tomuto seriálu (2)

Útěk podle jízdního řádu (2017) (S01E01) odpad!

Musel jsem se smát slepenému příběhu, který si dělá prd... z práce speciálních jednotek.Těch nelogičností bylo na první díl mnoho a bohužel, tohle je další seriálová slabotka TV Nova.A stupidní scénář nezachránil ani Jakub Štáfek,který zazářil ve Vyšehradu. ()

Vražda taxikáře (2017) (S01E02) odpad!

Hrůza!Tahle nesourodá vyšetřovací skupina působí jako pěst na oko! Nebo mám ten pocit, že si hrajou na tvrďáky,ale působí jako děti, když si hrajou na dospělí! Kdo dělal casting, musel být slepý jak Stevie Wonder, jinak by Zuzana Kajnarová dělala spíše na recepci a Marek Adamczyk zločince a Davida Prachaře zastřelili v prvním dílu.Tohle už nestojí za pozornost. Bylo by luxusem ztrácet čas.Made in Nova. ()

Reklama

Reklama