Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele oldrixs k tomuto seriálu (2)

Specialisté (2017) 

Krimi mám fakt rád a i když se toho na tento žánr v českém rybníčku objevilo za poslední roky dost. Specialisté patří asi k tomu lepšímu. Příběh občas dokáže příjemně překvapit, někdy však naražíme na věci, co smysl nedávají a stejně tak hloupé postupy při vyšetřování. Skvostné také nejsou herecké výkony, zachraňují to však celkem protagonisté vyšetřovacího týmu. Co můžu urřitě vyzdvihnout, tak je pěkná hudba a skvělá kamera. ()

Únos (2022) (S07E01) 

Na specialisty musím říct, že nadprůměrná epizoda, něco mě překvapilo a děj byl fajn, stejně jako velká část hereckého obsazení. ()

Reklama

Reklama