Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 174 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(222)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele zette k tomuto seriálu (1)

Specialisté (2017) 

Zde muzu smele hodnotit uz po prvnim dile. Kvalitni kriminalka musi stat na dobre napsanem scenari a zde Specialiste totalne vyhoreli... Dopravni spicka v Praze a tramvaj se tremi soupravami veze asi jen sest cestujicich a mezi nimi dva zlodeji a policajt, ktery s jednim kriminalnikem chodil do skoly a nahodou se potkaji po 35-ti letech... Policajti maji 15 minut casu na misto, kde maji pristavit autobus, ale posily tam volat nebudou, protoze maji malo casu:-). Letecke zabery na Prahu jsou sice krasne, uz ale zacinaji nudit, nebot se objevuji v kazdem druhem filmu ci serialu, ktery se nataci v nasi metropoli. Stafek se vice hodi do role vypatlaneho fotbalisty, nez aby hral kriminalistu. Jednu hvezdicku davam za fakt, ze se v pilotnim dile porad neco delo. ()

Reklama

Reklama