Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Český divák sežere i toho hovno, když mu ho hezky naservírujou. Český divák bude volit klidně i hovno, když mu rozdá koblihu. Nejhorší je, že už to není jenom český človíček, ale tenhle mor sem přišel kdoví odkud a velmi rychle se šíří. Jsou i teorie, že člověk používá jen 10% kapacity své mozkovny, ovšem pořady tohoto typu ho nenutí ani k používání oněch 10% a buňku po buňce mu ji jenom masakruje až nakonec mu zbyde jen jedna jediná osamělá mozková buňka, odsouzená bloudit jeho dutou mozkovnou až se z něj nakonec stane youtuber. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když někdo natáčí z prostřední policie bez dohledu odborníků. Ta neznalost je cítit v každé scéně. Herecké výkony tragické, scénář naivní, kamera střih hrůza, vtip žádný.....nesledovatelné. Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Vždyť je to trapas. (viděny všechny díly). ()

Reklama

Luswani 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou tohoto seriálu je rozhodně výběr herců. Ani jednomu z nich toho policajta nevěřím. Zejména Jakub Štáfek se na roli kriminalisty absolutně nehodí. Celkově je to dáno špatným scénářem a režií a herci nemaji co hrát a jen nepřesvědčivě odříkávají texty. Viděl jsem pár dílů napříč sériema a ta kvalita je v rámci krimiseriálů silně podprůměrná. 35% ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že je to tak strašný. Na úrovni poslední série Kriminálky Anděl Páně ministra. Vizuál rozhodně lepší než včechny Primácký kriminálky do kupy. Ale žádný zajímavý zápletky ani charaktery postav. Prachař nudnej, Štáfek je trapnější než ten jeho Sparťánek a Adamczyk je ťuňťa k pomilování a vykopnutí. ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Asi už všechny bylo řečeno, vydržel jsem celkem dlouho ale výměna Kajnarové za Leimbergerovou je vyloženě zločin sám o sobě. Vůbec nevím kde tu holku vzali ale jako policajtka je naprosto příšerná. K tomu Hána bez bázně a hany, který zjevně neví co má hrát, jestli drsňáka nebo "cíťu". Dejdar se snaží ale taky mu to moc nejde i když vina je spíš na scénáři než na něm. A ten bloňdáček se vlastně jen vyskytuje. To, že to s prací policie nemá ani zbla společného jsem popravdě čekal, to je u nás už takový zvyk, že scénárista neví o tom co píše ani ťuk a je přeci pod jeho úroveň si to zjistit, páč je jistě z Prahy a všechno ví a zná ale přeci jen si mohli dát záležet na tom výběru herců. Ze začátku to šlo ale kam to dospělo... On asi nikdo nemá moc zájem, když vidí kam to vede. Je těžké být pozitivní při shlédnutí českých seriálů ale vlaštovky se najdou. Např. první dvě série Poldy se docela dali (bohužel odchod Orozoviče to zazdil). Nicméně pořád ČT jasně válcuje tyhle rádoby úspěšné rychlokvašky, které se chválí jen sami ve vlastních reklamách :-) ()

Galerie (1 983)

Zajímavosti (37)

  • David Prachař, kterého nahradí Martin Dejdar, skončil v seriálu kvůli svým ostatním závazkům. „Mám trvalé angažmá v Národním divadle, jsem členem divadla Verze a ve dvou dalších ještě hostuji. A to už nešlo s plným vytížením ve Specialistech nadále spojovat,“ prohlásil herec. [Zdroj: Blesk.cz] (Duoscop)
  • Vražda a následné vyšetřování bylo natáčeno v budově „Sluneční věž“ v pražském Karlíně. Naproti je z oken možno vidět blízký hotel Olympik. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno