Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Tady vůbec nejde o to, že to je z produkce Novy. I ta občas vyplodí něco aspoň trochu koukatelného. I když teď mě zrovna kromě Kriminálky Anděl nic nenapadá. U Specialistů jde o to, že je to celé špatně. Ať už špatně napsané postavy, dementní dialogy, halabala režie nebo nervní kamera. Zápletky jak z mateřské školky už ani neřeším. Po odkoukaných 6. dílech mám dost. ()

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 10 minut jednoho dílu o jakýchsi motorkářích a s klidným svědomím tomu napálím odpad a v tomto případě se vůbec nestydím odsoudit něco, čemu jsem nedal čas. Tak ubohou, papírem šustící nelogickou napodobeninu amerického seriálu jsem dlouho neviděl. Prostě nejde vzít něco, co funguje v Kalifornii nebo kde a neschopně se to snažit překlopit k nám. Dávám tomu nula neschopných scénáristů. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tuctový kriminální seriál očekávané úrovně. 1) Dvouhvězdičková první řada mě moc nenadchla. Druhá řada se už trochu zlepšila._____ 2) Když přihodím pár sexy herců, tak to nakonec na usmolené tři hvězdičky dosáhne. A kteří to jsou? 30letý Marek Adamczyk (vyšetřovatel Jan v první řadě), 27letý urostlý Jakub Štáfek (vyšetřovatel Lukáš, který nahradil Jana), 42letý Jan Zadražil (vyšetřovatel Jaroslav od druhé řady)._____ 3) 29.4.2020 - Později dochází k dalším změnám - místo unylého, ale milého Davida Prachaře přichází bakelitový Martin Dejdar. Ostatní členové týmu jsou také postupně vystřídáni za pro mě podstatně méně sympatické herce. A tak nakonec tu třetí hvězdičku zase odebírám. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snaživí, neumětelští, leč kupodivu soustavně vítězící ... slavně i neslavně, v každé z odprezentovaných epizod. Snad že mají na své straně vrtkavou štěstěnu, která se patrně nemůže dívat na jejich neprofesionální zápolení, a tak jim (ne)nápadně vypomáhá (docela se přitom nadře, holka nebohá) ... snad že bez reptání naplňují i ty nejbizarnější představy svých duchovních otců, a tak logicky nemohou být odsouzeni k nezdaru. Ať už stojí v jejich čele David Prachař jakožto major Pavel Vondráček nebo Martin Dejdar alias major Josef Strouhal, jejich způsoby se nemění. Nicméně ... přejme jim úspěch při rozkrývání zločinu, je to nejenom v jejich, ale i v našem zájmu ... 2,5* ()

ocypuc odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Ve druhém díle (a posledním, na který jsem podíval) je nějaký superman skákající po plechových střechách aniž by ho někdo slyšel a pak dělá drsňáka, aby se pachatel přiznal... Není jediný, komu tu roli nevěřím. Spousta nelogických scén, kdy se nedovíme, proč tomu tak je a jak se někdo na ono místo dostal... Tady by nepomohl ani Trojan. ()

Galerie (1 983)

Zajímavosti (37)

  • Epizoda se natáčela na zámku v Dobříši. (skudiblik)
  • V čase 28:14, když mluví major Strouhal (Martin Dejdar) s podporučíkem Vízkem (Petr Pěknic), jde vidět, že za sebou Petr zavírá branku. V dalším záběru ale stojí před ní a zavírá jí znovu. (Duoscop)

Reklama

Reklama