Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

ocypuc odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Ve druhém díle (a posledním, na který jsem podíval) je nějaký superman skákající po plechových střechách aniž by ho někdo slyšel a pak dělá drsňáka, aby se pachatel přiznal... Není jediný, komu tu roli nevěřím. Spousta nelogických scén, kdy se nedovíme, proč tomu tak je a jak se někdo na ono místo dostal... Tady by nepomohl ani Trojan. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, koukat se na to dá, žádná sláva to není, úroveň a la Polda z Primy, trochu sympatičtější herci, zejména pak "Lavi" a kupodivu Kajnarová (i když u té je vzhled zásadní parametr), story průměrné (nechápu proč se to jmenuje Specialisté - na co? Na vraždy?), ale nějak se to prostě dá, lepší než americké vyšetřovací služby a kriminálky bůhvíkde a záplava stejně nevýrazných německých "děl" tohoto druhu. Vsadím se, že než německý vzor to horší nebude. Na rozdíl od toho Poldy sterilnější prostředí a hlavně ani pokus o vtip. Za dosud nejtrapnější figurku bych označil "sexbombu" zavraždivší manžela a nabalující si bleskově jednoho ze "specialistů" Strykovou, ta taky nesmí chybět nikde a přitom se jedná o herečku, která i z obrazovky odpuzuje přímo neuvěřitelně. Popravdě, v současné době následující Kriminálka Anděl má silně sestupující úroveň a s nynější prezentací Specialistů se dávají poslední díly, ale přesto jsou i ty nejhorší díly Anděla o kus výš..... ()

Reklama

TomasB odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, co dodat a nenasrat. Na Nově probíhala delší dobu masáž, jaký hardcore seriál nás nečeká, Případy 1. oddělení prý hadra. Nu, ehm. Sračka. Po scénaristovi bych chtěl peníze určitě zpět. Zpětně se zamýšlím, zdali to vůbec mělo scénáristu. Pozor Spoiler!!! Borci vykradou klenotnictvi, při útěku narazí na policajta, ďábelský plán (lol) policie, trocha té střelby a je vymalováno. To jako vážně??? To jako vážně?? Epic fail guys...Poslední poznámka. Lavi zůstaň u fotbalu. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukatelný televizní krimi seriál. Občas dobrý standard, občas je to jalovější. Viděl jsem možná všechny díly všech tří sérií. Ve třetí sérii jsem se však novému šéfovi v podání Martina Dejdara na chuť nepřišel. Ale zase působil solidněji než např. Prachař, který se občas choval (resp. měl roli napsanou) jako komická figurka a ne šéf policejního oddělení. 50% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Specialisté vlastně nepůsobí ničím výjimečně. Jsou to zkrátka běžný kriminální seriál, u něhož při takovém množství epizod zkrátka probíhá hlavou jedna za druhou. Minimálně jsou zapojeni hlavní hrdinové do citových propletenců, což je rozhodně plus, ačkoli najdou se takové. Několikrát jsem zaznamenal, že se kriminalisté, hlavně tedy při ostré akci, chovali nelogicky, párkrát dokonce jako totální amatéři. Jinak je to ale seriál, který není ani vyložený prů..r ani bůhví co. Čistý průměr, z něhož první tým v čele s Davidem Prachařem působil nejlépe. Další týmy už mi tak sympatické nebyly, ale to není hlavní měřítko. Témata jsou při tolika dílech různorodá. Nejvíc se mi ale líbila samotná znělka. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Natáčelo se v berounském skateparku. (a-ja)
  • Jedná se o 100. epizodu seriálu. (SONY_)

Reklama

Reklama