Reklama

Reklama

24 hodin

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2001–2010), 140 h 48 min (Minutáž: 44 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Elisha Cuthbert, James Morrison, Sarah Clarke, Leslie Hope, Sarah Wynter, Xander Berkeley (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Seriál 24 hodin se odehrává v reálném čase jednoho dne. Každá epizoda pokrývá časový úsek jedné hodiny, takže se celý příběh, rozdělený do čtyřiadvaceti dílů, odehraje během jednoho jediného dne. Za tuto dobu se protiteroristický agent Jack Bauer z losangeleského Protiteroristického oddělení (PTO, angl. CTU - Counter Terrorist Unit) vždy snaží předejít nějaké katastrofě s globálními politickými následky, osvobodit rukojmí a zachránit své nejbližší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Rock k tomuto seriálu (9)

24 hodin (2001) 

"Jsem federální agent Jack Bauer a dnešek je nejdelší den mého života." Akční jízda od začátku do konce! Spousta nečekaných zvratů a akčních scén, jenž po vizuální stránce vypadají perfektně. Charismatický Kiefer Sutherland coby nelítostný Jack Bauer TOPJá ten seriál žeru! Tak dávám plný počet hvězd. - 100%. ()

Série 1 (2001) (S01) 

Spoilery: Teroristé chystají atentát na prezidentského kandidáta. Má žena a dcera byly uneseny a lidé, se kterými pracuji, jsou možná zapleteni v obojím. Jsem federální agent Jack Bauer a dnešek je nejdelší den mého života. Charismatický Kiefer Sutherland proti padouchovi Dennisovi Hopperovi. Série je první a není tolik akční jako ty ostatní. Tempo je tedy pomalejší, nejvíc akce je, když Jack osvobozuje rodinu a v poslední epizodě. Krásek mnoho, ale všechny zastíní sexbomba od vedle Elisha Cuthbert. I přesto, že je tato série po akční stránce nejslabší, tak dávám plný počet hvězd. - 100%. ()

Série 2 (2002) (S02) 

Spoilery: Teroristé chystají odpálit atomovou bombu a jediný, kdo je může zastavit je federální agent Jack Bauer. Charismatický Kiefer Sutherland podruhé ve své nejslavnější roli. Carlos Bernard dostane více prostoru a představí se Michelle Dessler. Mezi Tonym a Michelle je patrná jiskra a pěkně se nato kouká. Sexboma (Elisha Cuthbert) od vedle má konkurencí v podobě blondýny Kate (Sarah Wynter). Nejotravnější dějová linka je ta sexbomy, ale jinak jedna z nejlepších sérii. Spousta nečekaných zvratů a akčních scén. Já ten seriál žeru! Tak dávám plný počet hvězd. Jestli mě zkusíš zastřelit, vystřelím taky a slibuju ti, že neminu! - 100%. ()

Série 3 (2003) (S03) 

Spoilery: Teroristé chystají vypustit smrtící virus a jediný, kdo je může zastavit je federální agent Jack Bauer. Charismatický Kiefer Sutherland potřetí ve své nejslavnější roli. Nechybí tu ani Tony, Michelle a sexbomba od vedle, která mi tady nesedla. "Už nemáš žádný užitečný informace." - "Mám." - "Ne, nemáš." Poslední scéna Nini Myersové a Ryana Chappella TOPJack to nelítostně likviduje, akce habaděj. Já ten seriál žeru! Tak dávám plný počet hvězd. - 100%. ()

Série 4 (2005) (S04) 

Spoilery: Teroristé chystají unést ministra obrany Jamese Hellera získat kontrolu nad jadernými elektrárnami a sestřelit Air Force One. Charismatický Kiefer Sutherland počvrté ve své nejslavnější roli. Nechybí tu ani Tony, Michelle a několik nových postav. Nejvíce zaujal záporák Arnold Vosloo a Kim Raver, která ztvárňuje - novou přítelkyni Jacka Bauera. Série je opět akci nabitá a má šokující závěr. Já ten seriál žeru! Tak dávám plný počet hvězd. - 100%. ()

Série 5 (2006) (S05) 

Spoilery: Nejdrsnější a nejemotivnější den (série) v životě agenta Jacka BaueraZemře několik hlavních postav - Tony AlmeidaMichelle DesslerDavid Palmer a další. Postavy odpadávají jako hrušky a Jack se rozhodne pro pomstu. Pro mnohé nejlepší sérievrchol seriáluKiefer Sutherland perfektní, chladný, nelítostný a závěr série znovu šokující. - 100%. ()

Série 6 (2007) (S06) 

Spoilery: USA trpí vlnou sebevražedných útoků a teroristé požadují Jacka Bauera jinak nepřestanou. Nové tváře, nové osudy, nové příběhy a stále stejný nelítostný Jack. Silný moment - jaderný výbuch ve čtvrtém díle, kterému PTO nedokáže zabránit a pochopitelně finále. - 100%. ()

Série 7 (2009) (S07) 

Spoilery: Po akčním filmu 24 hodin: Vykoupení, následuje tato série. Podle mého názoru - Nejlepší série, tato a druháJack je souzen za své zločiny proti lidskosti, které Jack nepopírá, ale obhajuje v zájmu zastavení teroristických úkolů. Žádné PTO, ale pouze FBI a jedno zmrtvýchvstání. Tony Almeida proti Jackovi Bauerovi! Spousta výbuchu, přestřelek, rvaček, honiček a zvratu. Nutno dodat, že Kiefer Sutherland tu vypadá lépe než v 1 sérii, jakoby byl omlazeném. Je takční jízda! - 100%. ()

Série 8 (2010) (S08) 

Spoilery: Teroristé chtějí zabránit podpisu mírové smlouvy a zničit tento mírový akt. Charismatický Kiefer Sutherland po osmé ve své nejslavnější roli. Na návštěvu dojde i sexbomba od vedle a nelítostný Jack Bauer z páté série, který bude mstít smrt spřítelkyně. Jinak po vizuální a akční stránce to bylo znovu perfektní. Celý seriál: Akční jízda od začátku do konce! - 100%. ()

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Sutherland a noví Hráči se smrtí

Sutherland a noví Hráči se smrtí

09.07.2016

24ka se na podzim vrátí na obrazovky bez Jacka Bauera. Kiefer Sutherland seriál předal novému hrdinovi, který bude mít tvář Coreyho Hawkinse (Straight Outta Compton), a hodlá se věnovat filmové… (více)

Jack Bauer konečně ve filmu?

Jack Bauer konečně ve filmu?

02.09.2014

O filmovém pokračování seriálu 24 hodin se mluví řadu let. Hodně se o něm spekulovalo především po osmé sérii, která v roce 2010 seriál zakončila, nakonec se ale nikdy nedostal z plánovacích fází.… (více)

Reklama

Reklama