Reklama

Reklama

Pán času

(seriál)
  • Velká Británie Doctor Who
Trailer 3
Velká Británie, (2005–2024), 155 h 57 min (Minutáž: 42–88 min)

Režie:

Graeme Harper, James Strong, James Hawes, Joe Ahearne, Charlie Palmer (více)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Peter Capaldi, Matt Smith, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, Christopher Eccleston, Billie Piper, Karen Gillan, Arthur Darvill, Catherine Tate (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(187)

Obsahy(1)

Kultovní seriál Velké Británie z 60. let je zpět a s ním i Doktor v nových regeneracích. Opět se prostřednictvím své časoprostorové Tardis (s podobou policejní budky) i společníků vydává Doktor na úžasná dobrodružství napříč prostorem a časem celého vesmíru a snaží se vyřešit nejednu zapeklitou záhadu, jež mnohdy způsobí nemalé problémy. Zas a znova se setkává s mimozemšťany různorodých civilizací, kteří ne vždy jsou vůči němu přátelští. Ať už jsou to Dálekové (jeho odvěcí nepřátelé), Sontarani, či jiní.
Má tak co dělat, aby sám vyvázl z malérů a zvládl situaci, aniž by přitom kdokoliv přišel o život – což se bohužel ne vždy podaří. (P. J. D.)

(více)

Recenze uživatele Fanda.Boukal k tomuto seriálu (10)

Doktor, vdova a skříň (2011) (S06E14) 

Special jako takový patří mezi slabší ale za to ten konec patří mezi ty nejsilnější. ()

Prstence Akhatenu (2012) (S07E08) 

Doktorův projev naprosto skvělá chvile. Jen škoda že tak pokažená tím listem. ()

The Time of the Doctor (2013) (S07E16) 

Páni....pro mě to bylo celou dobu za 5 hvězd. Důstojné a srdcervoucí rozloučení se Smithem, jakožto mým nejoblíbenějším doktorem, podtrhla skvělá jeho záverečná řeč, Amy i Long song v pozadí..... Prostě jsem neměl slov do té doby než se zregeneroval. Čekal jsem trošku dramatičtější regeneraci která, společně s tím že během vteřiny co se oběvil sa scéně Capaldi se všechno změnilo z vážného až dojemného tempa do akční komedie, tenhle díl trochu uzemníla. Ale i tak dám plný počet. Na Smithe budu vždycky vzpomínat jako na nejlepšího doktora a vůbec bych se nezlobil kdyby se ještě v nějáké epizodě vrátil. "Všechno co jsi, je pryč během okamžiku. Jako dech na zrcadle...... Každou chvíli sem přijde......Doktor.....Jo a vždycky budu. Ale časy se mění a já musím taky. Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíš. Všichni jsme rozdílní lidé napříč naším životem. A to je v pořádku, je to dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval." jak řekl nezapomenu ani řádku z tohohle....krásný rozloučení :) ()

The Eaters of Light (2017) (S10E10) 

Hrozně mě mrzí že se tam neukázal Rory jako říman to by bylo perfektní. ()

World Enough and Time (2017) (S10E11) 

Konečně nějáká výborná epizoda z téhle serie. Ale že to trvalo ()

The Doctor Falls (2017) (S10E12) 

ah co říct..... Perfektní konec Capaldiho doktora ..I dont wanna go...when the doctor was me....ale on nezregeneroval. Ten fakt že se nezměnil ten konec zase pohřbil bohužel. Je fajn vidět zpátky prvního doktora ale mohli to nechat na jindy a Capaldi mohl zregenerovat již v tomhle díle. ()

Arachnids in the UK (2018) (S11E04) 

Jodie mi prostě nefunguje jako tehle doktor. Snaží se udělat z ní praštěného blázna co občas ma zablesky hněvu jako byl 11 a do jisté miry 10 doktor. Ale to prostě u ni nefunguje. U noveho doctor who vzdy postava doktora do jisté miry odrážel charakter herce a byla mu psaná skoro ba tělo a proto všichni doktoři tak skvěle fungovali. U Jodie to tak neni a charakter jejiho doktora je strašné tlačenej na sílu a nefunguje. Je to škoda protože si myslím že by byla skvělá jako vážnější doktor. To že scénář, kostymy a moderní vzhled a efekty stoji za prd a nevystihují tu krasu doktora je věc druha. ()

The Tsuranga Conundrum (2018) (S11E05) odpad!

Šanci sem tomu dal ale od první epizody je to utrpeni. Doctor who začal klesat už za Capaldiho ale tady narazil na absolutní dno. Doufejme že co se říká je pravda a serial se s 14 doktorem odrazí a pujde zase nahoru do úrovně prvnich 8 serii. ()

Spyfall, Part 1 (2020) (S12E01) 

Takže MI6 popírá mimozemský život přesto že celá olaneta byla napadena mimozemskou rasou asi 20x a všichni to viděli.....to je hrozný jak si ten scénář s prominutím už sere do huby ()

Související novinky

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Temný případ nabírá posily

Temný případ nabírá posily

24.09.2022

Jedna z hlavních tváří seriálu Deadwood John Hawkes, bývalá hvězda seriálu Doctor Who Christopher Eccleston a nesnesitelná teta z Harryho Pottera herečka Fiona Shaw se nově připojují k obsazení… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Reklama

Reklama