Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám slabost pro detektivky. Napřed jsem si vybírala jenom ty dobré. Pak už jsem všechny dobré viděla, přišly na řadu i ty řadové, seriálové. A po nich i ty podřadné ... Tady jsem žasla hned několikanásobně. Chápu, že člověk musí z něčeho platit nájem, jídlo, drogerii, ti movitější i auto ..., ale přijmout roli v tak slabém seriálu, to už musí být vážně zoufalství. Což by zcela vystihovalo i výraz většiny herců ... To zoufalství zcela chápu, nevěděli, co mají hrát! Hlavní šok byl, že i Dejdar, kterého jsem považovala za velmi dobrého herce (Učitel tance, Šakalí léta) je najednou zcela bez výrazu a totálně nepřesvědčivý. Tady nemá cenu rozepisovat, co všechno je špatně, když je slabý scénář, to ostatní se veze. ()

Reklama

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, koukat se na to dá, žádná sláva to není, úroveň a la Polda z Primy, trochu sympatičtější herci, zejména pak "Lavi" a kupodivu Kajnarová (i když u té je vzhled zásadní parametr), story průměrné (nechápu proč se to jmenuje Specialisté - na co? Na vraždy?), ale nějak se to prostě dá, lepší než americké vyšetřovací služby a kriminálky bůhvíkde a záplava stejně nevýrazných německých "děl" tohoto druhu. Vsadím se, že než německý vzor to horší nebude. Na rozdíl od toho Poldy sterilnější prostředí a hlavně ani pokus o vtip. Za dosud nejtrapnější figurku bych označil "sexbombu" zavraždivší manžela a nabalující si bleskově jednoho ze "specialistů" Strykovou, ta taky nesmí chybět nikde a přitom se jedná o herečku, která i z obrazovky odpuzuje přímo neuvěřitelně. Popravdě, v současné době následující Kriminálka Anděl má silně sestupující úroveň a s nynější prezentací Specialistů se dávají poslední díly, ale přesto jsou i ty nejhorší díly Anděla o kus výš..... ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že je to tak strašný. Na úrovni poslední série Kriminálky Anděl Páně ministra. Vizuál rozhodně lepší než včechny Primácký kriminálky do kupy. Ale žádný zajímavý zápletky ani charaktery postav. Prachař nudnej, Štáfek je trapnější než ten jeho Sparťánek a Adamczyk je ťuňťa k pomilování a vykopnutí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když člověk jednou pozná Případy prvního oddělení tak mu všechny ostatní kriminálky , které si hrajou na vážné vyšetřování přijdou k smíchu. Specialisté přes celkem impozantní první díl ( únos tramvaje, akce v ulicích Prahy.. ) jsou jen další asexuální kriminálkou alá Anděl. Problém je nejen v týmu vyšetřovatelů, který není moc uvěřitelný , ale scény typu " Nebudeme volat posily, málo času " kdy tým tří borců jede ke dvoum ozbrojeným únoscům je trochu přitaženej za vlasy v české realitě. Pozitiva mám za kameru a Prachaře a Kajnarovou, kterým jsem aspoň trochu uvěřil, že jsou policajtama. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Atletický stadion, na který chodí Matilda po škole běhat, patří atletickému klubu SK ZŠ Jeseniova. (Matej.Mirejo)
  • Řidič tramvaje sdělil lupičům, že z místa zátarasu popelářským vozem se dá dojet na konečnou v Hloubětíně za patnáct minut. Nejkratší trasa ale ve skutečnosti měří více než 12 kilometrů a tramvaj by tak musela v odpolední špičce jet průměrnou rychlostí více než 50 km/h. Z žádného místa, kudy projíždí linka 18, se nedá takto rychle dojet po kolejích do Hloubětína. (Martin_L)
  • Natáčení probíhalo v Černošicích u Prahy. (SONY_)

Reklama

Reklama