Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 174 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(222)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (161)

anti.rybka 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když někdo natáčí z prostřední policie bez dohledu odborníků. Nejde o to, že to vysílají na Nově, ale ta neznalost je cítit v každé scéně. O hereckých výkonech raději pomlčet. Záběry na Prahu jsou zajímavé, když je jich ale víc jak samotného děje je to už jen nechutné vycpávání scén. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Tady vůbec nejde o to, že to je z produkce Novy. I ta občas vyplodí něco aspoň trochu koukatelného. I když teď mě zrovna kromě Kriminálky Anděl nic nenapadá. U Specialistů jde o to, že je to celé špatně. Ať už špatně napsané postavy, dementní dialogy, halabala režie nebo nervní kamera. Zápletky jak z mateřské školky už ani neřeším. Po odkoukaných 6. dílech mám dost. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukatelný televizní krimi seriál. Občas dobrý standard, občas je to jalovější. Viděl jsem možná všechny díly všech tří sérií. Ve třetí sérii jsem se však novému šéfovi v podání Martina Dejdara na chuť nepřišel. Ale zase působil solidněji než např. Prachař, který se občas choval (resp. měl roli napsanou) jako komická figurka a ne šéf policejního oddělení. 50% ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Seriál, který z popisu měl potenciál, bohužel ne vše funguje tak, jak má. Příběh je milionkrát okoukaný - navíc myslím, že seriálu konstrukce příběhů spíše ubližuje. Nicméně, jedna hvězdička je za pohledy na Prahu. Druhou hvězdičku získává seriál za hudbu a ta třetí je za obsazení Štáfka a Adamczyka. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu až komické, v kolika dílech má aktuální policejní případ přímou spojitost s někým z týmu Specialistů, nejčastěji s jejich velitelem Vondráčkem – Útěk podle jízdního řádu (lupiči vykradou klenotnictví, unesou tramvaj a kdopak v ní zrovna jede, major Vondráček, který navíc jednoho z pachatelů osobně zná), Staří přátelé (s vyšetřováním pomáhá bývalý známý Vondráčka, který ho mj. v první epizodě v tramvaji držel jako rukojmí), Na scestí (vrahem je bývalý kolega Vondráčka, navíc je v přímém ohrožení syn Čermáka, který chodí do třídy zrovna úplnou náhodou s dcerou vraha, to jsou ale náhody), Šmírák (stalker obtěžuje dceru Lenku majora Vondráčka), Dobří sousedé (Vondráček se zlomenou nohou zaregistruje vraždu z okna bytu své dcery, všichni ho mají za blázna), Hvar (důchodci se začnou ztrácet zrovna v domově důchodců, kde je umístěna Vondráčkova matka), Duel (pachatel unese dceru majora Vondráčka Lenku a drží ji v garáži), Vondráčkovo tajemství (díky aktuálnímu případu major Vondráček zjistí, že jeho žena před deseti lety neumřela přirozenou smrtí, ale k úmrtí ji pomohla zdravotní sestra z nemocnice). Tak už jsme poznali celou Vondráčkovu rodinu, která zločin úplně přitahuje. No ale i ostatní kolegové se činí – Krevní pouto (do zločinu je zapleten bratr Májové Tobiáš, který následně od soudu inkasuje podmínku), Dívky (Panenka si pozve do bytu dívky, vražedkyně a ty ho přiváží k posteli a násilím ho drží v jeho bytě), Dvojí život (Májová se v baru seznámí s vrahem a je skoro unesena a zavražděna), Desetiboj (poškozeným je kamarád Panenky a Čermáka), Nehoda (případ vyřešen zejména díky sousedce Čermáka, která se stala obětí zločinu), Jakub a detektivové (do vyšetřování opět zatažen syn Čermáka, který je svědkem zločinu), Tajemství nevěsty (Zuzana Májová je pozvána na svatbu kamarádky, no a co se tam nestane, nevěsta je zavražděna), Den zúčtování (dojde k přepadení banky a kdo si v ní v tu dobu jakoby náhodou zrovna vybírá peníze, bratr Májové). Tohle kriminální oddělení vzniklo jen z důvodu, aby řešilo případy, které souvisí s členy tohoto oddělení… ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Svědci hlásili, že dvojice podezřelých nastoupila do tramvaje na Jiráskově náměstí. Tudy ale linka č. 18 nejezdí a scéna nástupu lupičů byla natáčena v ulici U Zvonařky. (Martin_L)
  • Natáčení probíhalo v Černošicích u Prahy. (SONY_)
  • Když Jaroslav Čermák (Jan Zadražil) volá učiteli (Jiří Bábek), aby zjistil, kde jsou děti, zraněný učitel mluví do telefonu správně, ale v dalším prostřihu jej má obráceně, tedy sluchátkem od ucha. (mcredd)

Reklama

Reklama