Reklama

Reklama

24 hodin

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2001–2010), 140 h 48 min (Minutáž: 44 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Elisha Cuthbert, James Morrison, Sarah Clarke, Leslie Hope, Sarah Wynter, Xander Berkeley (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Seriál 24 hodin se odehrává v reálném čase jednoho dne. Každá epizoda pokrývá časový úsek jedné hodiny, takže se celý příběh, rozdělený do čtyřiadvaceti dílů, odehraje během jednoho jediného dne. Za tuto dobu se protiteroristický agent Jack Bauer z losangeleského Protiteroristického oddělení (PTO, angl. CTU - Counter Terrorist Unit) vždy snaží předejít nějaké katastrofě s globálními politickými následky, osvobodit rukojmí a zachránit své nejbližší. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

titto

titto (hodnocení, recenze)

Narcis

Když se tak koukám na komenty, tak plno uživatelů se seriálem skončilo po první sezóně, která ani zdaleka neměla takové koule jako následujících cca. pět (to až v nich si tvůrci začali zkoušet, co všechno si můžou dovolit), navíc mu vyčítají krávoviny jakože to není really real-time, protože jsou tam přestávky na americké reklamní pauzy (s kterými to zřejmě při US vysílání dalo těch 60 minut na epizodu), a je dost možné, že tahle hodnocení se teď započítávají do celkového průměru ...

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Narcis

Tak to je paradox vysokého počtu hodnocení a toho, že to je obecně známý seriál, a lidi ho ohodnotí na základě pár epizod, a daj mu nízké hodnocení. Podobný problém má třeba i Hvězdná brána, ta tu taky dlouho byla v modré barvě. 

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Doparoma. Tech 67% je fakt nezaslouzene malo, ze se to do tisícovky nejlepsich serialu nedostalo. Hlavně, že kdysi to tam fakt bylo. Tak aspoň ze je to v nejoblíbenějších a ze se tam dostal LAD. 

na příspěvěk reagoval fabecc1222, titto

titto

titto (hodnocení, recenze)

Btw ted koukam, ze za tu dobu, co jsem serialu nevenoval pozornost, pribyl dalsi asijsky klon, tentokrat japonsky. Pustil jsem si na YT par ukazek, a kdyz pominu, ze to vypada odporne televizne, tocene s nejakym vysokym televiznim frameratem (coz je uplne opacny pristup oproti americkemu originalu, ktery naopak tehdy v roce 2001 vsadil na do te doby v TV nevidany filmovy look), tak by me moc zajimalo, co maji v Japonsku za teroristy, ze na ne potrebuji vlastni CTU a protiteroristicke agenty. Jedna z nejbezpecnejsich zemi na svete ...

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

titto

Bez Jacka Bauera to už skúsili a (ako inak) nedopadlo to. 12 dielny formát s Jackom Bauerom naopak dopadol veľmi slušne. Takže, ak sa dohodnú, pôjde to pravdepodobne presne touto cestou.

titto

titto (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Aha ... no tak to at jdou do prdele. V te zdejsi novince zminovali ucast Kiefera Sutherlanda, tak jsem se toho chytil. Takze si zase nekdo nabiha na vidle v podobe dalsiho pokusu o oziveni znacky bez jejiho hlavniho tahouna, ok. Ja myslim, ze Kiefer by na to jeste mel, sice uz je na nem tech 54 videt, ale ta role neni zas az tak fyzicky narocna, lamat teroristum vazy muze i v tomhle veku, a ze bude mit nejake fyzicke limity, to zrovna tenhle postave nemusi vadit, spis naopak. Jen je blbe, ze 24-dilne serie uz dneska nejsou moderni a urcite zase budou vymyslet nejakou dementni miniserii. Me pritom prislo, ze prave tech 24 dilu davalo vzdycky moznost poradne rozvinout nejakou story a pravidelne ji gradovat. Live Another Day byl jen takovy sprint, pro me ne moc uspokojivy.

na příspěvěk reagoval mm13

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Pokud někdo chcete vidět indickou verzi, tak se dá najít na torrentech - klidně pošlu i odkazy na pár dílů - dá se na to dívat (je to indická verze 1.serie... myslím, že natočený byly celkem 2)

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Na ulozto.cz se objevila spousta vystřižených scén- tady jsou dvě z nich :

Deleted Scene 01 - E01 - Chloe Thinks Morris Could Learn How To Be Nicer To People.mp4

Deleted Scene 01 - E01 - Worker Invites Jack on Fishing Trip.mp4

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

3.serie by se dneska měla sledovat povinně ... doufejme ve šťastný konec jako byl v této sérii (když nepočítám zhroucenýho Jacka)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Začať treba tam, že bez Bauera-Sutherlanda to nemá absolútne žiaden význam, hoci by prišli s neviem akým príbehom. Snáď v tom majú jasno.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Prijal by som nový svet, úplne iné prostredie, nové postavy, len ten formát (že čo diel, to jedna hodina z jedného dňa) by zostal zachovaný.

Špionážna 24-ka skončila a ten svet je bez Bauera, ako sme ho spoznali, prázdny. Nič už z toho nedostanú...

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

mm13

Jop, něco jako poslední série s Hawkinsem. Nové postavy, stejný svět, možná se zas objeví některá z původních postav ve vedlejší roli, na to je ještě ale brzo :).

na příspěvěk reagoval mm13

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Tak preguel s mladým Jackem naštěstí odložen. Místo toho nejspíše už příští rok nový seriál. Měl by to být politický thriller o vězni, kterému zbývá den života.

na příspěvěk reagoval mm13, Narcis

Kobino

Kobino (hodnocení, recenze)

Doufám, že si to rozmyslí a nakonec to vůbec nenatočí. Ten nový herec působí naprosto trapně a celkem přihřátě :-O

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

aspon ze ten kiefer bude mit svuj serial, akorat ty intossky brejle k nemu jdou hur nez kozena bunda, telefon a pistole. kdyz jsme u toho, co on to vlastne pouzival za telefon?

na příspěvěk reagoval KevSpa

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Chen

Na to, že se do traileru vždycky nahustí to nej, aby to snímku udělalo reklamu, je i tohle dost chabý. Nevím, co extra by se tady mělo dít za zvraty...

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Sutherland a noví Hráči se smrtí

Sutherland a noví Hráči se smrtí

09.07.2016

24ka se na podzim vrátí na obrazovky bez Jacka Bauera. Kiefer Sutherland seriál předal novému hrdinovi, který bude mít tvář Coreyho Hawkinse (Straight Outta Compton), a hodlá se věnovat filmové… (více)

Jack Bauer konečně ve filmu?

Jack Bauer konečně ve filmu?

02.09.2014

O filmovém pokračování seriálu 24 hodin se mluví řadu let. Hodně se o něm spekulovalo především po osmé sérii, která v roce 2010 seriál zakončila, nakonec se ale nikdy nedostal z plánovacích fází.… (více)

Reklama

Reklama