Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukatelný televizní krimi seriál. Občas dobrý standard, občas je to jalovější. Viděl jsem možná všechny díly všech tří sérií. Ve třetí sérii jsem se však novému šéfovi v podání Martina Dejdara na chuť nepřišel. Ale zase působil solidněji než např. Prachař, který se občas choval (resp. měl roli napsanou) jako komická figurka a ne šéf policejního oddělení. 50% ()

zuzam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám ráda krimi seriály, dokonce i ty české. Zpočátku mi přišlo, že seriál vyznívá trochu hloupě a nelogicky. Kladně hodnotím kameru a záběry Prahy z dronu. Po shlédnutí další série opravuji hodnocení, dialogy mezi Zadražilem a Štáfkem jsou vtipné, dokonce i zápletky jsou inteligentnější a napínavější. Konec čtvrté série a obměna všech hlavních postav mě ale zklamal, místo vtipného popichování je najednou seriál bez vtipu, suchý, herecké výkony slabé. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snaživí, neumětelští, leč kupodivu soustavně vítězící ... slavně i neslavně, v každé z odprezentovaných epizod. Snad že mají na své straně vrtkavou štěstěnu, která se patrně nemůže dívat na jejich neprofesionální zápolení, a tak jim (ne)nápadně vypomáhá (docela se přitom nadře, holka nebohá) ... snad že bez reptání naplňují i ty nejbizarnější představy svých duchovních otců, a tak logicky nemohou být odsouzeni k nezdaru. Ať už stojí v jejich čele David Prachař jakožto major Pavel Vondráček nebo Martin Dejdar alias major Josef Strouhal, jejich způsoby se nemění. Nicméně ... přejme jim úspěch při rozkrývání zločinu, je to nejenom v jejich, ale i v našem zájmu ... 2,5* ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka, když nic jiného nedávají, jsou "Specialisté" celkem fajn. Občas se sice policisté (především ženského pohlaví) chovají neskutečně neprofesionálně a způsobují kiksy, za které by dříve či později letěli, ale v rámci nováckých kriminálek je to určitě ta lepší část tvorby. P.S.: Fascinující, kolik vražd v Praze máme.:-) ()

matej773 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes velmi špatné hodnocení na csfd, mně se to líbilo, a moc. První dil, který jsem viděl, se mi opravdu líbil, tím pádem jsem si řekl, že je to pecka oproti klasické tvorbě od Novy, proto jsem byl překvapen, když jsem našel takový ohlas, jaký našel. Buď jsou ostatní díly horší, nebo je to holt prostě tím, že někteří lidé na csfd jsou vymatlaní a hodnotí dle toho, že Nova má za sebou fakt hrůzu a nedokážou se odprostit od toho, že mohou mít i kvalitní tvorbu. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Natáčelo se v zábavním parku Mirákulum. (rakovnik)
  • Epizoda se natáčela mimo jiné v pivovaru v Praze-Braníku. (skudiblik)
  • Když Jaroslav Čermák (Jan Zadražil) volá učiteli (Jiří Bábek), aby zjistil, kde jsou děti, zraněný učitel mluví do telefonu správně, ale v dalším prostřihu jej má obráceně, tedy sluchátkem od ucha. (mcredd)

Reklama

Reklama