Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

spygirl 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc dávám za Alyssu Milano a tu druhou za Shannen Doherty. :-) Skvělá znělka. A narozdíl od jiných seriálů, na tento se dá dívat i dejme tomu v 6. řadě, což se bohužel o většině seriálových "hitech" říci nedá. Od 7. řady už poněkud nuda, to uznávám, ale i přesto musím pochválit, že si zábavnost a svůj standard udržel dlouho. Pro zajímavost: V 8. řadě hraje Kaley Cuoco, známá jako Penny z The Big Bang Theory. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Trapná blbost, která se na rozdíl od "Sabriny" tváří strašně vážně a to jí ubírá. Chtělo by to trochu víc nadhledu! Navíc to skoro připomíná strážce vesmíru, protože tak jako oni i čarodějky vyřeší většinu problému jednou pitomou formulí "Síly tří"... PS: Tento komentář může mít nadpřirozené následky!!! ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem tento seriál miloval, to víte už od dětství mě zajímaly záhady, mytologie a vůbec všechno co nějak souvisí s mysteriózní tématikou. Dnes už bohužel vidím, že ta fantasy linka je tam jenom proto, aby nalákala pubertální diváky respektive divačky. Seriál totiž vypráví úplně o něčem jiném. Snaží se Američanům vštípit zásadu, že rodina a láska jsou nade vše. Stejně jako to dělají ostatní americké seriály. Mé ohodnocení čtyřmi hvězdičkami je tedy spíše z nostalgie, dnes bych dál možná jenom dvě hvězdičky. 70% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

zo začiatku (takých prvých desať dielov) ma to zaujalo a celkom aj bavilo, ale postupom času je z toho strašná nuda. scénaristom chýba viac invencie (skoro každý súboj medzi hlavnými hrdinkami a démonmi sa odohráva buď u nich na povale, alebo obyvačke) a nápadov, ktoré by pomohli fádnemu deju (je to ako s tymi súbojmi - stále o tom istom). celý seriál navyše pôsobí lacným dojmom. pozitivum je prítomnosť celkom pohľadných herečiek. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

ak toto mi pomína mladosť. Ako teenager som tento seriál mal veľmi rád. Spĺňal všetky moje vtedajšie predstavy: 1. nech je to fantasy, 2. nech to má spád, 3. nech to má veľa zvratov deja. Keď si uvedomím, že tento seriál je určený práve pre TEEN kategóriu, myslím, že splnil svoj účel a dávam mu s radosťou i nostalgiou 5 hviwzd. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Herečka, která dostávala nejvíce dopisů od fanoušků, byla ve skutečnosti Finola Hughes (Patty). (Dino07)
  • Postava Lea (Brian Krause) byla dočasně vyškrtnuta ze scénáře (8. sezóna) kvůli rozpočtu. (Dino07)
  • Herečky musely na natáčení vstávat ve 4:30. (HappySmile)

Reklama

Reklama