Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Natáčela jsem poctivě každý díl :D Teď se sama sobě divím tak, že bych nejradši dala 3*, ale za ty doby kdy na mě nesměl nikdo promluvit když v TV šli Čarodějky..1. série - 7/10; 2. série - 6/10; 3. - série 8/10; 4. - série 9/10 5. - série - 9/10; 6. série - 9/10; 7. - série 9/10 ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to z donucení jako malej a možná i to zapříčinilo, že mě to totálně nebavilo a přijde mi to jako strašná kravina. Ona by to byla kravina asi i bez toho aby mě někdo nutil na to koukat. Příšerný herecký obsazení a nuda kam se podíváte. Prostě zbytečnej nezáživnej seriál, kterej kdyby nevznikl, tak by se nic nestalo. ()

Reklama

spygirl 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc dávám za Alyssu Milano a tu druhou za Shannen Doherty. :-) Skvělá znělka. A narozdíl od jiných seriálů, na tento se dá dívat i dejme tomu v 6. řadě, což se bohužel o většině seriálových "hitech" říci nedá. Od 7. řady už poněkud nuda, to uznávám, ale i přesto musím pochválit, že si zábavnost a svůj standard udržel dlouho. Pro zajímavost: V 8. řadě hraje Kaley Cuoco, známá jako Penny z The Big Bang Theory. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu je dobrý, ale s postupem času originalita jednotlivých dílů klesá, démoni se objevují v obměněných podobách. Nejhorší, co se mohlo stát, byla smrt Prue, protože Page je pro mě naprosto kýčovitá a bezcharismatická osoba, takže seriál hodně utrpěl. O nových sériích, kde se objevuje Chris z budoucnosti toho nemůžu napsat moc lichotivého, ale to, co přišlo v sériích po něm byla katastrofa, na kterou se nedalo dívat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Televízna klasika, kde z tých bosoriek stála za to len Alyssa Milano. Dnes už pomerne chvalabohu zabudnutá herečka, ktorá sa prezentuje len feminizmom, a to až takým, že na Medzinárodný deň žien 2019 napísala: "Som trans. Som farebný človek. Som prisťahovalec. Som lesba. Som gay. Som invalid." OK, zabudla ešte na jedno: "Som duševne chorá." Inak vo svojej dobe televízny hit, dalo sa to v nedeľu pred obedom pozerať. Lepšie ako politické debaty zlodejov. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • 8. epizoda 10. série s názvem „Sbohem Leo" byla pro Rose McGowan stá. (Verunka1995)
  • V šestém díle 2. série s názvem "Černá magie" zlá čarodějnice Thuatha vyrve srdce postavám z filmu Záhada Blair Witch (1999). (dancingclown)
  • Narozdíl od ostatních sester Phoebe (Alyssa Milano) nevlastnila vlastní auto až do páté série. Do té doby buď jela na kole, nebo použila veřejnou dopravu, nebo musela jet autem se sestrami. (newpage)

Reklama

Reklama