Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Televízna klasika, kde z tých bosoriek stála za to len Alyssa Milano. Dnes už pomerne chvalabohu zabudnutá herečka, ktorá sa prezentuje len feminizmom, a to až takým, že na Medzinárodný deň žien 2019 napísala: "Som trans. Som farebný človek. Som prisťahovalec. Som lesba. Som gay. Som invalid." OK, zabudla ešte na jedno: "Som duševne chorá." Inak vo svojej dobe televízny hit, dalo sa to v nedeľu pred obedom pozerať. Lepšie ako politické debaty zlodejov. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

První série byly fakticky zajímavé. Pak to s kvalitou šlo strmě dolu, jen občas se ukázalo světlo na konci tunelu. Přesto se seriál nedokázal vrátit do svých původních kolejí a jeho zakončení nebylo ani zajímavé, překvapivé, epické, vkusné. Bylo přesně takové, jako všechny pozdější řady... zbytečné. 50% ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

zo začiatku (takých prvých desať dielov) ma to zaujalo a celkom aj bavilo, ale postupom času je z toho strašná nuda. scénaristom chýba viac invencie (skoro každý súboj medzi hlavnými hrdinkami a démonmi sa odohráva buď u nich na povale, alebo obyvačke) a nápadov, ktoré by pomohli fádnemu deju (je to ako s tymi súbojmi - stále o tom istom). celý seriál navyše pôsobí lacným dojmom. pozitivum je prítomnosť celkom pohľadných herečiek. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__Charmed: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,095,269 //počet predaných kusov 107,699║ __Charmed: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,250,902 //počet predaných kusov 160,818 ║ __Charmed: 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $13,778,225 //počet predaných kusov ║ __Charmed: 8.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,604,047 //počet predaných kusov 245,371 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pěkný holky se zžívají s osudy čarodějek. Začátek seriálu byl zajímavý. Postupné seznamování se se schopnostma a úskalíma v podobě démonů či nepovedených kouzel. Víc akce znamenalo pro seriál více trapně působicích scén. Bohužel ty postupem času přibývaly a s výměnou těch milých tváří to šlo definitivně do kopru. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (76)

  • Každý rok se v seriálu měnila auta. Např. džíp, ve kterém jezdí ve 4. epizodě Piper, v dalších dílech vymění za džíp z limitované edice. Auta se pronajímala od agentury na celý rok, ať už byla používána či nikoliv. (HappySmile)
  • Honorář Alyssy Milano za jednu epizodu činí 80 000 amerických dolarů, Holly Marie Combs dostává 60 000 amerických dolarů a Rose McGovan pak ještě o 10 tisíc méně. (Kity162)
  • Dabérka Tereza Chudobová dabuje v 1.-3. sérii Piper (Holly Marie Combs), zatímco v 5.-8. Phoebe (Alyssa Milano). (LittleMonste)

Reklama

Reklama