Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Je to seriál, který je určený teenagerům a ti ho mají rádi... já už (bohužel) pomalu, ale jistě dospívám a teenagerovský věk budu mít jednoho dne za sebou. Někdy se ale "neudržím" a tu televizi si zapnu, abych se na to podívala. Sice se kvalita a originalita seriálu snižuje s přibýváním sérií, přesto mají Čarodějky něco do sebe. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jay Gruska: 1. Hot - Smash Mouth ,2. Danger Third Eye Blind ,3. Strict Machine Goldfrapp (Goldfrapp are Alison Goldfrapp and Will Gregory) ,4. Maybe Tomorrow Stereophonics ,5. Rinse Vanessa Carlton ,6. I Can't Take It Andy Stochansky ,7. Worn Me Down Rachael Yamagata;Malcolm Burn ,8. Do You Realize The Flaming Lips ,9. New Favorite Thing Balligomingo ,10. Rainbow In The Sky Ziggy Marley ,11. How Soon Is Now? Love Spit Love ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je vyloženě pro naivní diváky, nejlépe bude fungovat asi jako pohádka pro děti. Především pokud si uvědomíte, že by stačilo, aby se všichni démoni z Podsvětí domluvili, že zaútočí společně - a bylo by po "mocných" Čarodějkách. To tvůrce nějak nedomysleli, že? Ale takových hloupostí by se našlo v každém díle spoustu. Musím ale Charmed nechat to, že minimálně od čtvrté série s nástupem Paige je to celkem zábavné. Ty trapné chvíle to ale potápí dolů (například mluva světlonošů..). První dvě série? Průser. Ale tuším, že s vypnutým mozkem se u toho dá odreagovat i v dospělosti. A mimochodem, postava Colea Turnera to zvedá o level výš :)) ()

Nach 

všechny recenze uživatele

První série byly fakticky zajímavé. Pak to s kvalitou šlo strmě dolu, jen občas se ukázalo světlo na konci tunelu. Přesto se seriál nedokázal vrátit do svých původních kolejí a jeho zakončení nebylo ani zajímavé, překvapivé, epické, vkusné. Bylo přesně takové, jako všechny pozdější řady... zbytečné. 50% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Seriály sa ešte stále nestali mojou silnou stránkou, no nakoľko sa v telke čarodejnice objavujú dosť často, aj s mojou antitelevíznosťou som videl zopár častí. Neomrzelo, neurazilo, obzvlášť nezaujalo. Typ programu, ktorí si človek pozrie, keď je veľmi unavený a nemá nič hodnotné po ruke. A to sa našťastie často nestáva. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Paige (Rose McGowan) je se svými pouhými 165 centimetry nejvyšší ze sester. (Kity162)
  • Prue (Shannen Doherty) a Phoebe (Alyssa Milano) byly v minulých životech jediné známé čarodějky, které neměly schopnost po Melindě Warrenové. Phoebe ovládala pyrokinezi, tedy vytváření ohně, a Prue cryokinezi, vytváření ledu. Podobně tak minulý život Paige (Rose McGowan) mohl kontrolovat oheň a vítr. (LittleMonste)
  • Otcové Shannen Doherty i Alyssy Milano se jmenují Tom. Obě se navíc narodily v prosinci. (MissVivi)

Reklama

Reklama