Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

BramborkaZ 

všechny recenze uživatele

Ja som najväčší fanda pod Slnkom a nehanbím sa za to :) Všetky časti som si poctivo nahrávala a priznám sa, že obľúbenú časť som videla celkom určite minimálne 30x. Dokonca aj včera i predvčerom! :D Spomínam si, ako mi maminka hovorila asi pred 5 rokmi, že si to už mám prestať nahrávať, vraj to i tak zapadne prachom. A teraz? Ja mám pomaly 20, mama 44 a bez problémov si to pozrieme aj spolu :)) ()

sikina 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je takovou pohádkou pro dospělé-malé :-) Různá nevysvětlitelná tajemství nás obklopují stále, tak proč na těch pár minut každého dílu neuvěřit tomu, že tři sestry se znalostí bílé magie mohou existovat. Ničí démony - a co jich je :-) a pomáhají tak lidstvu. Pravda, vždy se jim to nepodaří, ale proč si nevrátit čas zpět :-) Podle mne nemůže tento seriál nikoho urazit, ale pravda ani ohromit. Přesto ho mám ráda! ()

Uriziel 

všechny recenze uživatele

Čarodějky byly v dětství můj oblíbený seriál. Skončil jsem nakonec někde u třetí nebo čtvrté série, protože na to bohužel nebyl čas. Když jsem na vejšce čas měl a seriál si stáhnul, tak jsem měl značný problém dodívat první serie. Od momentu, kdy se ale na scéně objevil Cole (moje oblíbená postava) se pro mě stal seriál opět koukatelný. Další plus hodnotím, že se postupem času hlavní hrdinky přestaly oblékat jako jeptišky (laciné? možná, ale rozhodně se na to kouká lépe :-P ) ()

kavon 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem tento seriál mě moc rád. Postupem času už to nebylo ono, ale pořád si drželto svoje jak to jen nazvat? Kouzlo? Krásné čarodějky a čas od času i pár slušnejch záporáků. Jen trochu moc keců a romantiky, řešení vztahů mezi čarodějkou a démonem a světlonošem trochu klišé. Na poprvé super. Podruhé si ho už ale nepustím abych nezkazil dojem, který jsem si uchoval z dětství. ()

Bambulka89 

všechny recenze uživatele

Ako zabiť jedného z najmocnejších a najnebezpečnejších démonov? Stačí verš s rýmom aabb a všetko je v poriadku (pokiaľ ste čarodejnica). Pamätám si, že s mojimi sesternicami sme sa ako deti zhodli na jednom, najlepšia schopnosť bola zastavenie času. Je to nepochybne seriál pre deti a možno ešte teenegerov. Je zábavný, no s efektami, maskami a scénarom sa tu nik nepretrhol. ()

L_Into 

všechny recenze uživatele

Asi do půlky druhé série je to docela zábava. Vidět něco tak ECHT devadesátkového je silný zážitek :) Pak ale seriál pokračuje dál a postavy jsou stále stejně ploché, nevěrohodné, nesympatické... a pel devadesátek nahradí o dost méně ujeté 00s. Nuda. ()

sophianne 

všechny recenze uživatele

Žádné intelektuálno určitě nečekejte, ale pokud vás baví kouzla a romantika dohromady, dá se na to koukat. Jednoduchá oddechovka a ano, trochu kýče i logických nesmyslů tam najdete bezpochybně. Já to měla jako oblíbený seriál k žehlení a nehodlám se za to omlouvat :). ()

rozie 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem se na seriál koukala, občas se kouknu i ted... Mám prostě ráda čáry, tajemství, moc a zlo. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Seriál mal moju plnú pozornosť pokiaľ jednu hlavnú hrdinku nevystriedala druhá, potom už ani príbeh nebol to, čo na začiatku, ale musím uznať, že sa bolo na čo pozerať, tým myslím predovšetkým hl. hrdinky :) 4* ()

Jouzi.Ef 

všechny recenze uživatele

Moje dětství, co k tomu dodat... ach, ta nostalgie... První díl byl fantastický, první série byla dobrá, druhá o chloupek horší a třetí opět o něco pokles dolu. A tak to šlo s každou další sezonou... Obrovská škoda, že tvůrci po odchodu Shannen a od 4. série udělali z Charmed seriál opravdu jen pro malé děti. Sám si vzpomínám, že mě to jako dítě po příchodu trpaslíků, víl a ostatních pohádkových stvotření přestalo bavit. Chtěl jsem se bát. Chtěl jsem démony, zrůdy a duchy. Bohužel, z hrůzostrašných démonů se stali lidé v "obleku". Žádné masky, žádné nápětí, žádné nebezpečí... je to škoda, potenciál to mělo obrovský. Dodnes mám mrazení, když si pustím úplně první díl, jak to všechno začalo... škoda, že se seriál nevydal temnějším směrem více pro dospělé. Možná se někdy dočkáme remaku v trochu "adult" verzi. Byl bych jedině pro! :-) ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla na střední, nenechala jsem si ujít jediný díl a občas si přála mít jejich schopnosti. Seriál o třech krásných ženách, které nevynikají pouze svou chytrostí, ale především svými schopnostmi, kterými bojují proti nadpřirozenu v podobě zlých démonů a přízraků. Popravdě mám tento seriál ráda do dnes... Musím ocenit skvělý titulní song, který navodí tu správnou atmosféru i to, že příběh má vývoj, který posouvá kupředu nejen postavy, ale i děj samotný. 4* ()

Yaan2 

všechny recenze uživatele

Je to seriál mého dětství. Takže i přes všechny nedostatky se jedná o klasiku, kterou lze vnímat, jako relax a nebo odpočinek na pozadí. ()

pantokrator odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář blbější než u Gumídků. Dialogy hloupější než v Twilightu. Herecké výkony jako na výroční besídce dementária. Bravo! ()

lotosovykvet 

všechny recenze uživatele

Čarodejnice (seriál) (1998) Tento seriál, keď som ho dopozerala tak som ešte niekoľko dní musela uvažovať nad tým ako krásne skončil. Nebol dokonalý. V seriáli mi chýbalo ukázanie najmladšej dcéry Piper Halliwel a Lea Wyatta. Podľa mňa seriál mal prekvapivé zvraty. Celkom ma šokovalo ako skončila 3. séria dokonca som aj vyronila slzu lebo to bolo celkom dosť smutné. Takže tomuto seriálu dávam 8,5/10. ()

Skitlle 

všechny recenze uživatele

Sorry not sorry, ale je to klasika. Každý má sice jiný vkus, ale kdo dává jednu hvězdu, tak vážně nechápu. Prostě za mě pecka, taky kdyby ne, když jsem na tom prakticky "vyrůstala" xD ()

torchwood 

všechny recenze uživatele

Seriál, ve kterém se magie mísí s emocemi a vizuálními efekty, mě celkově zaujal. Jeho schopnost vtáhnout diváka do světa plného čar a kouzel, s postavami, které se rychle stávají blízkými, je nesporná. Herecké výkony přidávají k příběhu autenticitu a vytvářejí s postavami silný emocionální vztah. Příběh je plný zvratů a magických momentů, které udržují napětí a divácký zájem. Přesto jsem byl zklamán zápletkou, která se točila kolem Colea, když se stal Zdrojem. Tato část příběhu pro mě byla poněkud zklamáním. Možná jsem si přál, aby Cole zůstal člověkem a byl šťastný s Phoebe. Konec jejich příběhu a následná náhrada lásky s Cupidem (Amorem) mi přišla jako nedostatečná kompenzace za předešlou emoční investici. Hodnocení jednotlivých sérií ukazuje mírné výkyvy, které reflektují tento pocit zklamání, ale i celkovou kvalitu děje a produkce. Nejvíce si cením hereckých výkonů a propracovanosti postav, které jsou pro mě srdcem seriálu. Celkové hodnocení 80% tedy odráží jak silné momenty, tak i ty, kde seriál podle mého názoru zaváhal. ()

Reklama

Reklama