Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Největším kladem je title song - How Soon Is Now od Love Spit Love...zbytek je zábavný v první sérii a potom v první sérii po decentním přeobsazení:) Jde o klasický seriálek z rodu Buffy, Angel a spol. Akce tu není tolik jako u sousedů, ale i mystično je jaksi zvláštně populárně pojaté a mám dojem, že znalci fenoménu jménem wicca by se docela divili, kdyby se s tímhle dílkem setkali...anebo taky ne, nevyznám se, ale takhle to snad nefunguje, že ne? Uklidněte mě někdo:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejdřív zničit démona, manžela zabít potom." Priority jsou důležité, ale pojďme na začátek. V 17. století byla životnost čarodějky 15 minut, ale v současnosti přežijí klidně asi tak milion dílů. Jedná se přitom o díly stále stejné, ale vítězství dobra, odhazování osob mácháním rukou ve vzduchu a pestrý šatník hrdinek mne dokázali udržet u obrazovek poměrně dlouhou dobu. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jay Gruska: 1. Hot - Smash Mouth ,2. Danger Third Eye Blind ,3. Strict Machine Goldfrapp (Goldfrapp are Alison Goldfrapp and Will Gregory) ,4. Maybe Tomorrow Stereophonics ,5. Rinse Vanessa Carlton ,6. I Can't Take It Andy Stochansky ,7. Worn Me Down Rachael Yamagata;Malcolm Burn ,8. Do You Realize The Flaming Lips ,9. New Favorite Thing Balligomingo ,10. Rainbow In The Sky Ziggy Marley ,11. How Soon Is Now? Love Spit Love ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

"Moci tří svoboda patří" Jako malá jsem to milovala. Bylo mi asi 10, když se to mělo zas vrátit na obrazovky a já seděla před televizí s ovladačem v ruce, natěšená a rozklepaná... :D Teď už jsem o něco starší, takže rozeznám kvality (nebo spíše nekvality) seriálu... ale za tu nostalgii 5* :) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených odpočinkových sériálů. Je pravda, že jsou tam díly, které jsou vyloženě blbé, ale nikdy mě to nedonutilo přepnout. Mnohdy povedený slovní humor a zajímavé zápletky. Kvalita šla samozřejmě časem dolů a autoři se do svých nápadů čím dál víc zamotávali, přesto dávám 4* už jen kvůli tomu, že jsem se nikdy nenudila. Dodatek: Poslední díly teda byly už hodně zoufalé, ale z nostalgie dřívější hodnocení nechám. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Alyssa Milano má fobii z hloubky vody a bylo pro ni problematické dělat ve dvou epizodách podmořské scény. (newpage)
  • Narozdíl od ostatních sester Phoebe (Alyssa Milano) nevlastnila vlastní auto až do páté série. Do té doby buď jela na kole, nebo použila veřejnou dopravu, nebo musela jet autem se sestrami. (newpage)
  • Všechny čtyři sestry mají jméno začínající na "P". (Rimer545)

Reklama

Reklama