Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jay Gruska: 1. Hot - Smash Mouth ,2. Danger Third Eye Blind ,3. Strict Machine Goldfrapp (Goldfrapp are Alison Goldfrapp and Will Gregory) ,4. Maybe Tomorrow Stereophonics ,5. Rinse Vanessa Carlton ,6. I Can't Take It Andy Stochansky ,7. Worn Me Down Rachael Yamagata;Malcolm Burn ,8. Do You Realize The Flaming Lips ,9. New Favorite Thing Balligomingo ,10. Rainbow In The Sky Ziggy Marley ,11. How Soon Is Now? Love Spit Love ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Seriály sa ešte stále nestali mojou silnou stránkou, no nakoľko sa v telke čarodejnice objavujú dosť často, aj s mojou antitelevíznosťou som videl zopár častí. Neomrzelo, neurazilo, obzvlášť nezaujalo. Typ programu, ktorí si človek pozrie, keď je veľmi unavený a nemá nič hodnotné po ruke. A to sa našťastie často nestáva. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pěkný holky se zžívají s osudy čarodějek. Začátek seriálu byl zajímavý. Postupné seznamování se se schopnostma a úskalíma v podobě démonů či nepovedených kouzel. Víc akce znamenalo pro seriál více trapně působicích scén. Bohužel ty postupem času přibývaly a s výměnou těch milých tváří to šlo definitivně do kopru. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu je dobrý, ale s postupem času originalita jednotlivých dílů klesá, démoni se objevují v obměněných podobách. Nejhorší, co se mohlo stát, byla smrt Prue, protože Page je pro mě naprosto kýčovitá a bezcharismatická osoba, takže seriál hodně utrpěl. O nových sériích, kde se objevuje Chris z budoucnosti toho nemůžu napsat moc lichotivého, ale to, co přišlo v sériích po něm byla katastrofa, na kterou se nedalo dívat. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Speciální efekty využívané v seriálu spolkly 80 000 dolarů. (HappySmile)
  • Všechny čtyři sestry mají jméno začínající na "P". (Rimer545)
  • Na DVD k 8. sérii se ve znělce nevyskytuje úvodní píseň „How Soon Is Now?“ od Love Spit Love. Ještě před vydáním DVD vypršela práva k této písni a už nešla obnovit. (ČSFD)

Reklama

Reklama