Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (76)

Charmed (2018) (seriál)

  • Herci z původních Čarodějek (od r. 1998) reagovali na restart následujícím způsobem. Holly Marie Combs (Piper) prohlásila: „Opovažte se zneužít léta naší dřiny. Čarodějky patří nám čtyřem, našim scenáristům, členům natáčecího týmu a hlavně fanouškům. Neoklamete nikoho tím, že si koupíte náš název. Takže sbohem.“ Vyjádřila se i Shannen Doherty (Prue): „Jsem fascinována myšlenkou, že by novou generaci mohla inspirovat naše show.Brian Krause (Leo) volila následující slova: „Myslím, že to může být dobrá věc.Rose McGowan (Paige) se vyjádřila následovně: „Nechci pro nové herce nic jiného, než to nejlepší. Doufám, že díky show bude jejich kariéra vzkvétat.Alyssa Milano (Phoebe) prohlásila: „Doufám, že nové Čarodějky dosáhnou s jejich generací stejného úspěchu, jako jsme my zažily s tou naší.“ [Zdroj: tvguru.cz] (CrypzzXD)

Čarodějky (1996)

  • V roku 2017 Andrew Fleming povedal, že seriál Čarodejnice (1998) tento film vykradol. Fleming odhalil, že pre seriál napísal aj pilotnú epizódu, ktorú založil na tomto filme, pilot však nebol vybraný, no seriál vyšiel aj tak. (Arsenal83)

Rose McGowan

  • Na začátku 4. série seriálu Čarodějky (od r. 1998) inkasovala 55 000 amerických dolarů za epizodu. Od 7. série inkasovala 100 000 amerických dolarů za epizodu. (LittleMonste)

100% blond (2005)

  • Jenny McCarthy (Rebecca), Kam Heskin (Carrie), Victor Webster (Richard) a Lochlyn Munro (Kevin) si zahrali aj v seriáli Čarodejnice (1998), nie však v rovnakých epizódach. (Raccoon.city)

Výlet s mámou (2012)

  • Ve scéně, kdy Andrew (Seth Rogen) a Joyce (Barbra Streisand) odchází z domu, kde bydlí syn Andyho, je možné v pozadí vidět dům, kde byl natáčen seriál Čarodějky (od r. 1998). (Falstad)

Satanova vyšší dívčí (2000) (TV film)

  • Fotky na občianskom preukaze a iných identifikačných kartách Beth/Karen (Shannen Doherty) sú promo fotky z prvej série seriálu Čarodejnice (od r. 1998), ktorý tiež produkoval Aaron Spelling. (m.a.t.o.)

Předtucha (2007)

  • Julian McMahon hrál v seriálu Čarodějky, kde jeho postava chodila s čarodějkou, která měla předtuchy stejně tak, jako zde jeho manželka Sandra Bullock. (HappySmile)

Reklama

Reklama