Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Seriály sa ešte stále nestali mojou silnou stránkou, no nakoľko sa v telke čarodejnice objavujú dosť často, aj s mojou antitelevíznosťou som videl zopár častí. Neomrzelo, neurazilo, obzvlášť nezaujalo. Typ programu, ktorí si človek pozrie, keď je veľmi unavený a nemá nič hodnotné po ruke. A to sa našťastie často nestáva. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu je dobrý, ale s postupem času originalita jednotlivých dílů klesá, démoni se objevují v obměněných podobách. Nejhorší, co se mohlo stát, byla smrt Prue, protože Page je pro mě naprosto kýčovitá a bezcharismatická osoba, takže seriál hodně utrpěl. O nových sériích, kde se objevuje Chris z budoucnosti toho nemůžu napsat moc lichotivého, ale to, co přišlo v sériích po něm byla katastrofa, na kterou se nedalo dívat. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál využívající popularity čarodějnictví a Wicca. Po počátečním celkem normálním boji tří sester reprezentujících bílou magii se zlými démony, zejména od 4. série rezignuje na veškerá stanovená pravidla a logiku a postupně mutuje téměř v komedii a v soutěž o to, který démon bude víc cool, komu se podaří vícekrát zemřít a kdo bude více sexy. Už osmá série a dvojí přeobsazení však svědčí o tom, že i tak si své fanoušky umí najít. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

První série byly fakticky zajímavé. Pak to s kvalitou šlo strmě dolu, jen občas se ukázalo světlo na konci tunelu. Přesto se seriál nedokázal vrátit do svých původních kolejí a jeho zakončení nebylo ani zajímavé, překvapivé, epické, vkusné. Bylo přesně takové, jako všechny pozdější řady... zbytečné. 50% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených odpočinkových sériálů. Je pravda, že jsou tam díly, které jsou vyloženě blbé, ale nikdy mě to nedonutilo přepnout. Mnohdy povedený slovní humor a zajímavé zápletky. Kvalita šla samozřejmě časem dolů a autoři se do svých nápadů čím dál víc zamotávali, přesto dávám 4* už jen kvůli tomu, že jsem se nikdy nenudila. Dodatek: Poslední díly teda byly už hodně zoufalé, ale z nostalgie dřívější hodnocení nechám. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • 8. epizoda 10. série s názvem „Sbohem Leo" byla pro Rose McGowan stá. (Verunka1995)
  • Animace jednoho přenesení, v originálním jazyce nazvaném orbing, vyjde tvůrce na 3 000 amerických dolarů. (Kity162)
  • Rose McGowan, Holly Marie Combs, Shannen Doherty a Alyssa Milano mají každá alespoň jedno tetování. (MissVivi)

Reklama

Reklama