Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Komentovat takovýto seriál není jednoduché, nedávno jsem viděl jeden díl a katastrofa! Velice důležité, jak všeckému tomu čarodějnictví rozumí a z diváka dělají mimoně. Tváří se to, že to má nejlepší režii a scénář na světě a ono prd. Normálně jsem se u teho dílu cítil trapně! Přitom co si pamatuju, tak jsem to měl rád. No hrůza ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Je to seriál, který je určený teenagerům a ti ho mají rádi... já už (bohužel) pomalu, ale jistě dospívám a teenagerovský věk budu mít jednoho dne za sebou. Někdy se ale "neudržím" a tu televizi si zapnu, abych se na to podívala. Sice se kvalita a originalita seriálu snižuje s přibýváním sérií, přesto mají Čarodějky něco do sebe. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pro mě doslova srdcová záležitost, protože tenhle seriál jsem jako jediný viděla úplně celý několikrát už od malička a strašně ho mám ráda. Je vtipný,zajímavý pro mě jako dělaný. Obsazení super(až na Shannen Doherty kterou prostě nemůžu vystát)ale ty triky v prvních sériích děsné :-D. O nějakém trháku nemůže být řeč ale taky to není úplný propadák každý máme svůj vlastní favorizovaný seriál a tohle je ten můj :-).// S odstupem času mi docela dost vadí fakt, že v poslední sérii, kterou jsem viděla maximálně dvakrát nemohli tvůrci nechat 3 sestry tak jak jsou a přidali k nim naprostou zbytečně Billie a Christie(což mě naštvalo i po herecké stránce). Ano tento seriál skutečně není naprosté mistrovské dílo a i když má skutečně své kouzlo, které mu rozhodně upírat nemohu, pak musím říci, že je to občas docela dost naivní. Vadí mi části, kde se seriál stále točí kolem maličkého Wyatta nebo ve výše zmíněné poslední sérii kolem Billie a Christie a kouzelnické školy. Co naplat ne vše si udrží svou laťku stále stejně vysoko. Nebude trvat dlouho a tenhle seriál v mé topce nahradí něco jiného. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo ještě si pamatuju tu dobu, když to (snad) poprvé běželo v TV, já se potřeboval učit do školy (ehm to kecám, byl jsem nucen) a moje o pět let mladší švigra na to čuměla jak blbá a ještě si to nahrávala na VHS. Moc si z toho nepamatuju, jen že tři čarodějky nejprve moc neuměly své síly používat, pak bojovaly s nejrůznějšími monstry – démony, následně se to celé změnilo v jakési romantické drama plné lásky a nenávisti, no a pak zhruba po druhé - třetí sérii se na to přestala dívat, protože se začala zajímat o kluky a byl klid…Úplně se mi to vykouřilo z hlavy, než jsem nedávno narazil na článek o nejoblíbenějších hororových seriálech a tohle figurovalo někde uprostřed. Sledovanost tomu zřejmě přinesla jen účast Shannen Doherty (tu všichni žrali ještě z 90210)a Alyssa Milano začínala dospívat (už z ní nebyla ta malá holka z Komanda). ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Trapná blbost, která se na rozdíl od "Sabriny" tváří strašně vážně a to jí ubírá. Chtělo by to trochu víc nadhledu! Navíc to skoro připomíná strážce vesmíru, protože tak jako oni i čarodějky vyřeší většinu problému jednou pitomou formulí "Síly tří"... PS: Tento komentář může mít nadpřirozené následky!!! ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Paige (Rose McGowan) je se svými pouhými 165 centimetry nejvyšší ze sester. (Kity162)
  • Symbol na Knize Stínů je Triquetra, která reprezentuje moc tří. (MissVivi)

Reklama

Reklama