Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Natáčela jsem poctivě každý díl :D Teď se sama sobě divím tak, že bych nejradši dala 3*, ale za ty doby kdy na mě nesměl nikdo promluvit když v TV šli Čarodějky..1. série - 7/10; 2. série - 6/10; 3. - série 8/10; 4. - série 9/10 5. - série - 9/10; 6. série - 9/10; 7. - série 9/10 ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených odpočinkových sériálů. Je pravda, že jsou tam díly, které jsou vyloženě blbé, ale nikdy mě to nedonutilo přepnout. Mnohdy povedený slovní humor a zajímavé zápletky. Kvalita šla samozřejmě časem dolů a autoři se do svých nápadů čím dál víc zamotávali, přesto dávám 4* už jen kvůli tomu, že jsem se nikdy nenudila. Dodatek: Poslední díly teda byly už hodně zoufalé, ale z nostalgie dřívější hodnocení nechám. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Teď jsem se o tenhle televizní seriál otřel v mém posledním komentáři a zděšeně koukám, že ho nemám ohodnocený. No co bych k němu... Začalo jím zhruba mé už o něco vyspělejší divácké období, ve kterém jsem si začal užívat filmy i pro jejich roztomilou debilitu, nebo jak to pojmenovat. Sice lobotomická kravina, ale zároveň tak blbá, až je vlastně zábavná, jestli to chápete. A samozřejmě jsem taky děsně žral Alyssu Milano, s tím jejím přirozeně kurvím výrazem, který většina hereček musí pracně předstírat, zatímco ona ho má tak nějak od přirození. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Komentovat takovýto seriál není jednoduché, nedávno jsem viděl jeden díl a katastrofa! Velice důležité, jak všeckému tomu čarodějnictví rozumí a z diváka dělají mimoně. Tváří se to, že to má nejlepší režii a scénář na světě a ono prd. Normálně jsem se u teho dílu cítil trapně! Přitom co si pamatuju, tak jsem to měl rád. No hrůza ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Latinské kouzlo "Di! Ecce hora! Uxor me mea necbit!“, které Gideon (Gildart Jackson) použije v 19. epizodě 6. série ke svolání tribunálu, lze přeložit jako "Bože! Koukni na hodinky! Manželka mě zabije!" (Kity162)
  • Make-up design pro Balthazara byl založen na stejném principu jako make-up, který byl použit pro Darth Maula v první epizodě Star Wars (1999). (Dino07)

Reklama

Reklama