Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Podobný názor jako Berg.12 --> Sympatický seriál o sestrách čarodějkách, které pomocí nově objevených schopností bojují se širokou škálou různých démonů a příšer všeho druhu. Po smrti Prue (Brenda z Beverly Hills) ztrácí seriál určité kouzlo a šťávu, nová sestra v podání Rose McGowan mě osobně neoslovila a s postupem další a další sezony od zlomového okamžiku seriál upadá do nesmyslů, kdy tvůrcům dochází dech a vymýšlí samé kktiny.. Do smrti Prue až na pár dílů příjemné odpolední pokoukání (4 hvězdy) a od nástupu nové sestry postupně seriál upadá až někam k jedné hvězdě / odpadu. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Hezká vzpomínka na naši třídu na základce, tam to byl pro nás kult, milovali jsme to. Ono je to vlastně fajn i když se na to podívám po letech, příjemný fantasy seriál. Ale nějaká hlubší myšlenka nebo originální nápady tomu chybí, zas tak úžasné to tedy není, ale nostalgie se ozývá, tak silné 3 hvězdy. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Je jasno, že tohle je seriál pro cílovou skupinu, jako je to u většiny takových, co mají hlavu a patu a přitom dostává od všech hvězdičky a odpady. Já tenhle seriál zbožňoval od začátku, mám prostě rád serály o nadpřirozenu v našem světě. Problémy postav a postavy jsou udělaný tak, že se do všecho snadno vžiju, a v delší perspektivě má Charmed i dobře rozpracovanej děj (zatím, neviděl jsem ještě všechny série). Každopádně, pro mě super zábava s prima zážitkama, a hlavně, s hodně velkou dávkou fantazie jak nabízenou, tak zřejmě požadovanou. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Největším kladem je title song - How Soon Is Now od Love Spit Love...zbytek je zábavný v první sérii a potom v první sérii po decentním přeobsazení:) Jde o klasický seriálek z rodu Buffy, Angel a spol. Akce tu není tolik jako u sousedů, ale i mystično je jaksi zvláštně populárně pojaté a mám dojem, že znalci fenoménu jménem wicca by se docela divili, kdyby se s tímhle dílkem setkali...anebo taky ne, nevyznám se, ale takhle to snad nefunguje, že ne? Uklidněte mě někdo:) ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Odjakživa jsem je se zatajeným dechem sledovala, ale jak dílů přibývalo, ztrácela jsem o ně zájem. Až sedmé řadě jsem přišla opět na chuť, protože je postaven na odlišném základu. Dřívější díly byly jaksi oddělené a provázel je jen jednoduchý spojující děj. V každém díle na ně zaútočil démon, ony ho zabily a to samé stále dokola. Novější série jsou propletené mnohem důkladněji a končí (jako na draka) v té nejnapínavější chvíli. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Phoebe (Alyssa Milano) byla první sestra, která byla těhotná. (MissVivi)
  • Na DVD k 8. sérii se ve znělce nevyskytuje úvodní píseň „How Soon Is Now?“ od Love Spit Love. Ještě před vydáním DVD vypršela práva k této písni a už nešla obnovit. (ČSFD)
  • Rebecca Balding, která hrála od 4. série postavu Elise Rothman, nadřízenou Phoebe (Alyssa Milano) v novinách „The Bay Mirror“, si zahrála již 7. epizodě 1. série tetu Jackie. (Lolita)

Reklama

Reklama