Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Elementál 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem to docela žral, ale dnes už si vlastně nejsem ani schopen uvědomit proč to... Silně feministický seriál (jo jasně, jsem netolerantní chlap bez smyslu pro jemnocit a ženskou duši, ukamenujte mě), kde hlavní hrdinky skrývají pod množstvím líčidel superschonposti, supersexappeal a superintelgienci, kterýmžito se nic nevyrovná. Démoni jsou zde jen do počtu aby házeli rádobytvrďácké hlášky a poté byli více než trapně vymazáni z povrchu zemského, mají-li štěstí tak rychle a bezbolestně. Zde bych mimochodem dal k dobrému scénu, kdy Piper na jakéhosi démona házela ohnivou kouli, ale minula, démona zasypala skříň, on se zvedl, oprášil si levý rukáv, pravý rukáv, podíval se na Piper, chvíli postál a ona ho po asi 10 sekundách zničila druhou koulí... * hvězdičku dávám za magii, * za Colea, který celý seriál táhl (takže díly, v kterých není automaticky o hvězdičku míň :-)) a * za úvodní znělku....jinak se dá spíše kritizovat, než chválit. Dlouho kritizovat. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

ak toto mi pomína mladosť. Ako teenager som tento seriál mal veľmi rád. Spĺňal všetky moje vtedajšie predstavy: 1. nech je to fantasy, 2. nech to má spád, 3. nech to má veľa zvratov deja. Keď si uvedomím, že tento seriál je určený práve pre TEEN kategóriu, myslím, že splnil svoj účel a dávam mu s radosťou i nostalgiou 5 hviwzd. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo ještě si pamatuju tu dobu, když to (snad) poprvé běželo v TV, já se potřeboval učit do školy (ehm to kecám, byl jsem nucen) a moje o pět let mladší švigra na to čuměla jak blbá a ještě si to nahrávala na VHS. Moc si z toho nepamatuju, jen že tři čarodějky nejprve moc neuměly své síly používat, pak bojovaly s nejrůznějšími monstry – démony, následně se to celé změnilo v jakési romantické drama plné lásky a nenávisti, no a pak zhruba po druhé - třetí sérii se na to přestala dívat, protože se začala zajímat o kluky a byl klid…Úplně se mi to vykouřilo z hlavy, než jsem nedávno narazil na článek o nejoblíbenějších hororových seriálech a tohle figurovalo někde uprostřed. Sledovanost tomu zřejmě přinesla jen účast Shannen Doherty (tu všichni žrali ještě z 90210)a Alyssa Milano začínala dospívat (už z ní nebyla ta malá holka z Komanda). ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla o dost mladší, tak jsem seriál měla ráda - to znamená, že jsem to s tím milováním nepřeháněla, nemáchala jsem doma rukama, abych zastavila čas nebo abych hnula s věcmi. S jistou věkovou hranicí už přechází chuť se na to dívat. Stejně jako se dává věkové omezení od kolika film může "dítě" vidět, tak tady bych dala spíš limit do kolika se na to dá dívat. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Komentovat takovýto seriál není jednoduché, nedávno jsem viděl jeden díl a katastrofa! Velice důležité, jak všeckému tomu čarodějnictví rozumí a z diváka dělají mimoně. Tváří se to, že to má nejlepší režii a scénář na světě a ono prd. Normálně jsem se u teho dílu cítil trapně! Přitom co si pamatuju, tak jsem to měl rád. No hrůza ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Alyssa Milano má fobii z hloubky vody a bylo pro ni problematické dělat ve dvou epizodách podmořské scény. (newpage)
  • Herečka, která dostávala nejvíce dopisů od fanoušků, byla ve skutečnosti Finola Hughes (Patty). (Dino07)
  • Holly Marie Combs měla zájem o jednu z úloh v filmu The Craft (1996), konkurzem však neprošla. Jak později uvedla, byla to také jedna z možností, proč chtěla přijmout roli Piper, protože si vždycky chtěla zahrát něco zajímavé a netradiční jako například čarodějnici. (newpage)

Reklama

Reklama