Reklama

Reklama

Havaj 5-0

(seriál)
Trailer 1
USA, (2010–2020), 169 h 11 min (Minutáž: 41–44 min)

Režie:

Bryan Spicer, Peter Weller, Jerry Levine, Maja Vrvilo, Larry Teng (více)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Chi McBride, Masi Oka, Taylor Wily, Jorge Garcia, Ian Anthony Dale, Meaghan Rath, Beulah Koale (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(240)

Havaj 5-0 je novým seriálem, navazujícím na legendární seriál o malé elitní jednotce se speciálním pověřením, jejímž úkolem je vymýtit zločin z Havajských ostrovů.
Detektiv Steve McGarrett, oceněný námořní důstojník se vrací na ostrov Oahu, aby vyšetřil vraždu svého otce. Guvernérka mu nabídne, aby sestavil vlastní tým. S vlastními pravidly, absencí byrokracie a její plnou podporou má odstranit veškeré stopy zločinu. Ke Stevovi se přidává detektiv Danny “Danno” Williams, policista, který se nedávno přestěhoval z New Jersey. Ačkoliv preferuje mrakodrapy před písčitými břehy, jeho prioritou je bezpečná Havaj pro jeho osmiletou dceru, která zde žije se svou matkou. Přidává se Chin Ho Kelly, bývalý policejní detektiv a přítel Stevova otce, který byl nespravedlivě obžalován z korupce a přemístěn na pozici bezpečnostní hlídky. Posledním členem je Chinova sestřenice Kono Kalakauaová - krásná a bezprostřední dívka, čerstvá absolventka policejní akademie, která se sebevědomě chce zařadit mezi policejní elitu. Steve rovněž urovnává pošramocený vztah se svou sestrou Mary Ann a postupnými krůčky se dostává ke svému cíli - pomstě smrti svého otce. (Universal Channel)

(více)

Diskuze

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Nahodou som zachytil jeden diel na WAU a uvedomil som si ako veľmi mi tento seriál chýba. Napriek niektorým kvalitatívne slabším dielom bola každa séria čistá guilty pleasure, oddychovka aká mi momentálne dosť chýba. 

Uživatel Ondrej1115 smazal svůj příspěvek.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Seriál ma sice jednoduchý děj ala columbo, ale je dobře natočený, herci podavají slušné výkony a je to asi jediný nový eriál u kterého nepřeskakuju úvodní znělku. Návrat klasiky 80tych let.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Serial sa mi pači ma zajimavy dej herci su skvelý a pači sa mi to že nenatačali v Amerike ale na Havaji.Zvučku mam ako zvonenie je super :)

Nevada

Nevada (hodnocení, recenze)

Krimi případy tady nejsou v popředí zájmu. Kdo v tomhle seriálu hledá dobrou kriminálku, tak musí o dům dál. Prim hrají akce, hlášky a nádherné exteriéry.
 
Kombinace akce a humoru je ještě v NCIS. Tam je sice akce o něco méně než v H5-0, ale zase to kompenzují dobře propracované případy.

ladynka

ladynka (hodnocení, recenze)

Tenhle serial pro me nestoji ani tak na komplikovanych zapletkach jako na zrucne kombinaci akce a humoru (ustredni duo detektivu). Prave takova odlehcena podivana mi jinak u ostatnich krimi serialu chybi - pochopitelne krome nedostizneho Castlea.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

ladynkalost815: Díky, tak tomu ešte dám šancu, ak to skutočne získa väčšiu zápletku, tak to môže byť dobré.

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

sniper18: Ten seriál se pak teprve rozjíždí!!Počkej si na další díly,ty budou ještě víc napínavější a víc akce hlavně ke konci série.Ted jsem viděl první díl druhý série a je to prostě víc než bomba.Samý osobnosti.Přibyly hvězdný herci ve stylu Terryho O´Quiina nebo Masiho Oki z hrdinů spousta akce,napěti.Sem tam něco k smíchu.Mě to baví :-)

ladynka

ladynka (hodnocení, recenze)

sniper18: Postupne se zacne rozvijet zapletka, ktera se potahne celou serii. Vyvoj je v tehle linii, jinak to jede v kombinaci akce + humor. To se tyka i zacatku serie druhe, kde vypada, ze v tom pokracuji.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Chcel by som sa opýtať tých, čo už videli aspoň celú sériu, príde časom nejaká výraznejšia zmena? Mám tým na mysli to, že prvé dva diely boli celkom vydarené, jednoducho dobre natočený akčný seriál, ale ďalšie dva už boli len obyčajné tuctové krimi s tým, že väčšine ostatným krimi seriálom nemôžu práve po tej krimi rovine vôbec konkurovať, pretože tie zápletky sú príliš jednoduché a ničím zaujímavé. A tak ma len zaujíma, či sa tento seriál vyvinie nejakým iným smerom, prípadne sa vráti k akcii, inak v ňom nevidím vôbec žiadny potenciál. Ďakujem.

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Jediný co se mi na tom nelíbilo byl dabing China,kterého měl mluvit Svatopluk Shuller,kterej ho mluvil i v Lost a v kmenu Andromeda.Ten hlas na něho by padl mnohem líp než Zdeněk Podhůrský.Jinak ostatní  mi sedli.

Nevada

Nevada (hodnocení, recenze)

Dabing se moc nepovedl. Jak výběrem hlasů, tak překladem - alespoň co se podle prvního dílu dá soudit. Uvidíme jak na tom bude v pondělí Universal Channel, ale moc bych nedoufala.
Takže taky doporučuji originál. Navíc tenhle seriál má hodně dobré "amatérské" české titulky.

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Seriál konečně ,,huráá´´poběží od 25/8 ve čtvrtek na PRIMĚ!!Jupí!!

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Ten seriál je opravdu skvělý,začal mě bavit.Hlavně je napínavej a hodně jsem si oblíbil Alexe a Scotta,Daniela jsem si už oblíbil u ztracených.Takže pět hvězdiček.

Plesky

Plesky (hodnocení, recenze)

Snad se nemýlím, když poznamenám, že v názvu není "Ó" ale nula 0. Tím se název liší od původního seriálu.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Zatím byl odvysílanej jenom pilot, na hodnocení je tedy trochu brzy,ale je to těžká oddychovka. Klišé je tu hromada, ale dívat se na to dá.

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

Tak Hawaii Five-0 těžkej průměr...Z hlavní čtyřky hrdinů:
Jeden je zasloužilej voják pomalu snad válečnej hrdina.
Druhej se přestěhuje kvůli dcerce.
Třetí nemůže dělat normálně poldu, protože byl nařčenej (nejspíš falešně) z úplatku.
a ta holka zatím nevím, jestli bude mít taky na krku nějaký mega klišé...

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama