Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Teď jsem se o tenhle televizní seriál otřel v mém posledním komentáři a zděšeně koukám, že ho nemám ohodnocený. No co bych k němu... Začalo jím zhruba mé už o něco vyspělejší divácké období, ve kterém jsem si začal užívat filmy i pro jejich roztomilou debilitu, nebo jak to pojmenovat. Sice lobotomická kravina, ale zároveň tak blbá, až je vlastně zábavná, jestli to chápete. A samozřejmě jsem taky děsně žral Alyssu Milano, s tím jejím přirozeně kurvím výrazem, který většina hereček musí pracně předstírat, zatímco ona ho má tak nějak od přirození. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil. ()

Reklama

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje srdeční záležitost. Je to první seriál, na který jsem se kdy dívala a se kterým se pojí krásné vzpomínky a jedno velké přátelství. Nebudu tvrdit, že je to seriál kdo ví jak kvalitní, ale kvůli sentimentu si těch pět hvězd prostě neodpustím. Po technické stránce nic moc (upřímně spíš nic než moc), příběh fajn (i když místy to pokulhává a jsou v něm hodně velké mezery), ale co stojí za to, jsou herecké výkony (hlavně McGowan a Combs). První tři série byly super. Po odchodu Shannen Doherty seriál "ztrácí šťávu" a scénáristům vysychá studna nápadů. Čtvrtá série ještě jakž takž ušla, i ta pátá, šestá, sedmá. Jde už ovšem poznat, že to není to, co to bývalo, a vrcholí to sérií osmou, kam vecpali nesympatickou (alespoň podle mě), věčně pusu špulící Kaley Cuoco. (oblíbené postavy: Phoebe, Paige) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jako "teen" jsem tento seriál milovala a stále budu:) Phoebe, Piper, Prue a Paige. Nádherné ženy a geniálními schopnostmi obdařeny mocné čarodějky. Luxusní úvodní znělka ♫ How Soon is Now od Love Spit Love ♫. V každé epizodě úvodní záběry na San Francisco a jejich nádherný, skutečně existující barák:) Nejlepší jsou zhruba první tři série, poté začala již kvalita znatelně upadat, a už to zkrátka nebyly ty čarodějnické holky jako na začátku. Plus oceňuji skvělý dabing hlavních představitelek. Nejvíce jsem si oblíbila Kateřinu Lojdovou, při jejímž hlasu si doteď v každém filmu vybavím rozvernou, vtipnou a milou Phoebe. Výborné epizody, správně béčkoví démoni, mocná zaklínadla, Kniha Stínů, a jeden z největších démonů, s jakým se nejspíše setkaly. Samotný Zdroj. Čarodějky v sobě mísí humorné, hororové i dramatické prvky, a pro mě tato kombinace excelentně funguje. Jako výstavní kousky si opatruji několik epizod na VHS:) ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hrůza děs!!! Tohle skýtalo tolik možností!! Např.díl co sem viděl dnes,tedy alespon jeho část. Abyste mi rozumněli, vždy, když mám ranní, přijdu ve 3 z práce, ohřeju jídlo a du si sednout k bedně. Pokaždý si pustim tv nova nebo prima a jen zírám, co nám to servírujou. Někdy to je superman, jindy čarodějky a já nestačím žasnout. Tak, ten dnešní díl:Malá holčička tvrdí, že zachránila vílu před troly a má ji zamčenou ve své skřínce. No a holčičce rodiče samozřejmě nevěří, ale o to by nešlo. Nevěří jí ani naše "milované" "čarodějky" . No twl!!! Seriál plný duchů, démonu, čarodějnic a všeljaký jiný havěti a víly a trolové, to se našim čarodějkám nezdá. No twl, já málem blil!!!Tim nevěřením pěkně zaplácli 10 minut dílu. Krutá výpln. Scénáristu bych natáhl na pranýř a zmlátil do bezvědomí. To samý bych udělal se Shanen Doherty, že se propůjčila tokovýmu humusu. Ale tu bych na to pranýři nemlátil. Možná trošičku :-) ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Narozdíl od ostatních sester Phoebe (Alyssa Milano) nevlastnila vlastní auto až do páté série. Do té doby buď jela na kole, nebo použila veřejnou dopravu, nebo musela jet autem se sestrami. (newpage)
  • Postavy Piper, Paige, Phoebe, Balhazara a Lea majú svoje vlastné akčné figúrky. Pôvodne mala byť vytvorená aj pre Prue, no jej predstaviteľka Shannen Doherty to odmietla. (Steny94)

Reklama

Reklama