Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

monolog 

všechny recenze uživatele

ze začátku celkem zábava. později už to dostává stejnou nemoc, jako všechny ostatní seriály tohoto typu. příliš se tu intrikuje a zamotává do vlastního děje. příliš se tu kecá a mlátí a nic se neřeší (maně mě napadá třeba to stále protahované odhalení Colea jako Zdroj apod). něco se občas dá, ale většinou je to jen relaxační šit na nepřemýšlení. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Odjakživa jsem je se zatajeným dechem sledovala, ale jak dílů přibývalo, ztrácela jsem o ně zájem. Až sedmé řadě jsem přišla opět na chuť, protože je postaven na odlišném základu. Dřívější díly byly jaksi oddělené a provázel je jen jednoduchý spojující děj. V každém díle na ně zaútočil démon, ony ho zabily a to samé stále dokola. Novější série jsou propletené mnohem důkladněji a končí (jako na draka) v té nejnapínavější chvíli. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

zo začiatku (takých prvých desať dielov) ma to zaujalo a celkom aj bavilo, ale postupom času je z toho strašná nuda. scénaristom chýba viac invencie (skoro každý súboj medzi hlavnými hrdinkami a démonmi sa odohráva buď u nich na povale, alebo obyvačke) a nápadov, ktoré by pomohli fádnemu deju (je to ako s tymi súbojmi - stále o tom istom). celý seriál navyše pôsobí lacným dojmom. pozitivum je prítomnosť celkom pohľadných herečiek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo ještě si pamatuju tu dobu, když to (snad) poprvé běželo v TV, já se potřeboval učit do školy (ehm to kecám, byl jsem nucen) a moje o pět let mladší švigra na to čuměla jak blbá a ještě si to nahrávala na VHS. Moc si z toho nepamatuju, jen že tři čarodějky nejprve moc neuměly své síly používat, pak bojovaly s nejrůznějšími monstry – démony, následně se to celé změnilo v jakési romantické drama plné lásky a nenávisti, no a pak zhruba po druhé - třetí sérii se na to přestala dívat, protože se začala zajímat o kluky a byl klid…Úplně se mi to vykouřilo z hlavy, než jsem nedávno narazil na článek o nejoblíbenějších hororových seriálech a tohle figurovalo někde uprostřed. Sledovanost tomu zřejmě přinesla jen účast Shannen Doherty (tu všichni žrali ještě z 90210)a Alyssa Milano začínala dospívat (už z ní nebyla ta malá holka z Komanda). ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších fantasy seriálů. Některé díly sice stojí za *píp*, ale kvůli tomu zbytku ten seriál sleduju. A ta třetí hvězdička je za H.M.Combs. Důležité je taky hodnotit jednotlivé série zvlášť. Bez mučení přiznám, že jsem na konci 4. série dobrovolně ukončil sledování. Vykrádání zápletek je neomluvitelná chyba. Do té doby to byla kvalitní jízda, zejména první dvě série a blížící se konec té 3. s pseudokoncem, kdy seriál měl údajně skončit, leč byl revitalizován. Rose McGowan už mi nepřišla tak sympatická, ale i tak vede nad otravnou Alyssou Milano, která ani nemá pořádné schopnosti. Závidím Leovi. ()

Galerie (1 145)

Zajímavosti (75)

  • Nábytek v seriálu musel být pořád vyměňován, protože byl neustále zničený kvůli kaskadérským kouskům. V sérii se utratilo asi 19 000 dolarů za novou sadu nábytku. (HappySmile)
  • Otcové Shannen Doherty i Alyssy Milano se jmenují Tom. Obě se navíc narodily v prosinci. (MissVivi)
  • Dům, ve kterém čarodějky bydlí, se dle scénáře nachází v San Francisku. Ve skutečnosti však stojí v Los Angeles. (MissVivi)

Reklama

Reklama