Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to z donucení jako malej a možná i to zapříčinilo, že mě to totálně nebavilo a přijde mi to jako strašná kravina. Ona by to byla kravina asi i bez toho aby mě někdo nutil na to koukat. Příšerný herecký obsazení a nuda kam se podíváte. Prostě zbytečnej nezáživnej seriál, kterej kdyby nevznikl, tak by se nic nestalo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo ještě si pamatuju tu dobu, když to (snad) poprvé běželo v TV, já se potřeboval učit do školy (ehm to kecám, byl jsem nucen) a moje o pět let mladší švigra na to čuměla jak blbá a ještě si to nahrávala na VHS. Moc si z toho nepamatuju, jen že tři čarodějky nejprve moc neuměly své síly používat, pak bojovaly s nejrůznějšími monstry – démony, následně se to celé změnilo v jakési romantické drama plné lásky a nenávisti, no a pak zhruba po druhé - třetí sérii se na to přestala dívat, protože se začala zajímat o kluky a byl klid…Úplně se mi to vykouřilo z hlavy, než jsem nedávno narazil na článek o nejoblíbenějších hororových seriálech a tohle figurovalo někde uprostřed. Sledovanost tomu zřejmě přinesla jen účast Shannen Doherty (tu všichni žrali ještě z 90210)a Alyssa Milano začínala dospívat (už z ní nebyla ta malá holka z Komanda). ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hrůza děs!!! Tohle skýtalo tolik možností!! Např.díl co sem viděl dnes,tedy alespon jeho část. Abyste mi rozumněli, vždy, když mám ranní, přijdu ve 3 z práce, ohřeju jídlo a du si sednout k bedně. Pokaždý si pustim tv nova nebo prima a jen zírám, co nám to servírujou. Někdy to je superman, jindy čarodějky a já nestačím žasnout. Tak, ten dnešní díl:Malá holčička tvrdí, že zachránila vílu před troly a má ji zamčenou ve své skřínce. No a holčičce rodiče samozřejmě nevěří, ale o to by nešlo. Nevěří jí ani naše "milované" "čarodějky" . No twl!!! Seriál plný duchů, démonu, čarodějnic a všeljaký jiný havěti a víly a trolové, to se našim čarodějkám nezdá. No twl, já málem blil!!!Tim nevěřením pěkně zaplácli 10 minut dílu. Krutá výpln. Scénáristu bych natáhl na pranýř a zmlátil do bezvědomí. To samý bych udělal se Shanen Doherty, že se propůjčila tokovýmu humusu. Ale tu bych na to pranýři nemlátil. Možná trošičku :-) ()

market. 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tento seriál neohodnotit 5*. Byl to první seriál na které jsem byla závislá. První u kterého jsem zhlédla všechny série několikrát. Když jsem byla menší s nadšením jsem sledovala každý díl a to se nezměnilo. Mám ráda jak hlavní postavy, herce, příběh, efekty. Prostě všechno. A navíc když to v 8.sérii okořenila Kaley Cuoco, seriál neměl chybu, aspoň pro mě ne. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál využívající popularity čarodějnictví a Wicca. Po počátečním celkem normálním boji tří sester reprezentujících bílou magii se zlými démony, zejména od 4. série rezignuje na veškerá stanovená pravidla a logiku a postupně mutuje téměř v komedii a v soutěž o to, který démon bude víc cool, komu se podaří vícekrát zemřít a kdo bude více sexy. Už osmá série a dvojí přeobsazení však svědčí o tom, že i tak si své fanoušky umí najít. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • V prvním díle první série Piper (Holly Marie Combs) běží v dešti domů s tmavým deštníkem s bílým pruhem, ale doma odkládá deštník zdobený kytičkami. (Zdroj: charmed.mysteria.cz)
  • Animace jednoho přenesení, v originálním jazyce nazvaném orbing, vyjde tvůrce na 3 000 amerických dolarů. (Kity162)
  • Původně zamýšlená Phoebeina (Alyssa Milano) schopnost levitace byla ze scénáře vyškrtnuta, protože speciální efekty by stály moc peněz. (LittleMonste)

Reklama

Reklama