Reklama

Reklama

Hercule Poirot

(seriál)
  • Velká Británie Agatha Christie's Poirot
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, (1989–2013), 85 h 4 min (Minutáž: 47–105 min)

Předloha:

Agatha Christie (kniha), Agatha Christie (povídka)

Hrají:

David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, David Yelland, Zoë Wanamaker, Richard Bebb, George Little, Phillip Manikum, Jona Jones (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(70)

Obsahy(1)

Malý belgický detektiv Hercule Poirot (David Suchet) s knírkem upraveným dle pravítka a neuvěřitelně bystrou šedou kůrou mozkovou řeší případy, na které slavná britská policie ani Scotland Yard nestačí a to již od roku 1989 dodnes v této nejslavnější volně inspirované adaptaci předlohy královny detektivek Agathy Christie. (monolog)

(více)

Recenze uživatele Petr.Kocfeld k tomuto seriálu (7)

Hercule Poirot (1989) 

David Suchet a jeho nejznamnejsi role.Solidni detektivni pribehy.Nebojim se dat 80 procent.Suchet a spol. se na tuto roli hodi. ()

Vražda v ulici Mews (1989) (S01E02) 

Mně se to docela líbilo.Dám 4 hvězdy.Zápletka je dobrá.Díl je pěkný.Poirot je chytrý.Díl plný napětí. ()

Dvacet čtyři černých kosů (1989) (S01E04) 

Ale jo,velmi dobre.Tento Poirot se docela povedl.Davam 75 procent.Poirot zde dokonce i vari priteli Hastingsovi pokrm a mluvi zde sem tam i o kriketu a Poirotovi zde vrta chrup jeho oblibeny dentista.Zato slecna Lemonova se zde moc neukaze.Vubec ne spatny Poirot,i kdyz nazev jsem nepochopil.Poirot a onen dentista spolu dokonce obedvaji v jiste restauraci a tam si za pomoci servirky vsimnou,ze jeden host se chova trochu jinak nez obvykle...Poirot se v teto epizode setka take s jistou umelkyni,ktera mu ma pomoci s timto policejnim pripadem.O kriketu se zde dozvi v radiu diky priteli kpt.Hastingsovi a take si o nem precte v novinach,ktere si koupi...Avsak klic k zahade se skryva asi nekde jinde.Umirajici stary strycek zde umira,nebot mu zde k tomu kdosi pomohl. ()

Byt ve třetím patře (1989) (S01E05) 

Vyborny dil s Poirotem.Davam 80 procent.Tentokrate znudeny Poirot a dalsi zajimavy dil...Tento dil se mi libil take. ()

Ztracený důl (1990) (S02E03) 

Monsieur Poirot a hra v monopoly.Dobre natocene a mne se to libilo.Trochu slabsi,nez ostatni dily.Hodnotim 75 procenty. ()

Milionová loupež (1991) (S03E03) 

Podle mě to je velmi dobré.David Suchet je můj oblíbenec.Poirot je kriminální génius.Dávám 4 hvězdy.Tato epizoda je výborná a poenta je velmi dobrá a děj je solidní.Proto dávám 4 hvězdy a 80 procent. ()

Zrcadlo mrtvého muže (1993) (S05E07) 

Hercule Poirot v tajemnem prostredi zamku.Zrcadlo mrtveho muze je vyborna epizoda serialu Herculea Poirota.Davam 80 procent.Mne se to libilo...Zapletka a dej dobre.Rozuzleni take dobre.Hodnotim 4 hvezdami.Sekundujici herci take dobri. ()

Reklama

Reklama