Reklama

Reklama

Hercule Poirot

(seriál)
  • Velká Británie Agatha Christie's Poirot
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, (1989–2013), 85 h 4 min (Minutáž: 47–105 min)

Předloha:

Agatha Christie (kniha), Agatha Christie (povídka)

Hrají:

David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, David Yelland, Zoë Wanamaker, Richard Bebb, George Little, Phillip Manikum, Jona Jones (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(70)

Obsahy(1)

Malý belgický detektiv Hercule Poirot (David Suchet) s knírkem upraveným dle pravítka a neuvěřitelně bystrou šedou kůrou mozkovou řeší případy, na které slavná britská policie ani Scotland Yard nestačí a to již od roku 1989 dodnes v této nejslavnější volně inspirované adaptaci předlohy královny detektivek Agathy Christie. (monolog)

(více)

Recenze uživatele demovka k tomuto seriálu (3)

Dobrodružství claphamské kuchařky (1989) (S01E01) 

V jeden den jsem viděla poslední díl a posléze hned tento první. A říkala jsem si při tomto příběhu ano, takový je, chytrý a sebestředný. V knize je vykreslen více záhadný. Na případu je hezké to, že se v podstatě dohromady dají banální příhody, nebo-li malé případy a je za nimi vražda s mrtvolou v kufru. A přijde na to samozřejmě první Poirot. ()

Smrt na Nilu (2004) (S09E03) 

Souhlasím se golfistou. Původní verze z roku 1978 s Ustinovem je lepší. Měla atmosféru, ukazovala vyhrocené vztahy mezi lidmi a prostor opravdového výletu na lodi. U tohoto dílu nebyla atmosféra, žádný pocit, že se vše odehrává na lodi. Nebyl ani pocit, že mezi lidmi se odehrávají psychologické boje. Tento díl je v porovnání s ostatními slabší. ()

Opona - Poirotův poslední případ (2013) (S13E05) 

Bylo to jiné než ostatní případy a jeho vyústění se mi nelíbilo. To byl divný případ nepřípad. Manipulace s lidmi šla lépe vyobrazit. Odchod starého bracha byl milý. ()

Reklama

Reklama