Reklama

Reklama

Hercule Poirot

(seriál)
  • Velká Británie Agatha Christie's Poirot
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, (1989–2013), 85 h 4 min (Minutáž: 47–105 min)

Předloha:

Agatha Christie (kniha), Agatha Christie (povídka)

Hrají:

David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, David Yelland, Zoë Wanamaker, Richard Bebb, George Little, Phillip Manikum, Jona Jones (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(70)

Obsahy(1)

Malý belgický detektiv Hercule Poirot (David Suchet) s knírkem upraveným dle pravítka a neuvěřitelně bystrou šedou kůrou mozkovou řeší případy, na které slavná britská policie ani Scotland Yard nestačí a to již od roku 1989 dodnes v této nejslavnější volně inspirované adaptaci předlohy královny detektivek Agathy Christie. (monolog)

(více)

Recenze uživatele avonetka k tomuto seriálu (2)

Hercule Poirot (1989) 

Nevím proč nemám ráda slovo „miluji“. Tak čím ho nahradit, když spojení slov „mám ráda“ je málo?? Tenhle seriál je zkrátka můj zamilovaný. Navíc úplnou náhodou objevený, jelikož už samotný titul a zároveň jméno hlavního hrdiny Hercule Poirot mi bylo vždy nesympatické, a navíc, když jsem viděla tu ještě více nesympatickou tvář……už v samotné zvláštní znělce………. To vše bylo jen na první pohled.... Nevím přesně po kolikáté epizodě se mi to stalo, ale nejen že se mi zlepší nálada, když vím, že si pustím nějaký ten díl, ale je to přímo recept na zlepšení nálady, zvlášť takhle na nějaké nudné propršené nedělní odpoledne….. Hercule Poirot už je můj…..A ten anglický čaj si k tomu prostě uvařit musíte. Já ale prosím bez mléka. ()

Poslední víkend (2004) (S09E04) 

100%....určitě hlavně díky Henriettě, poetice, krásné hudbě a emotivnímu závěru. A jestli se zdá tento film někomu příliš rozvleklý, právě to se mi líbí...... líbí se mi, když je tam čas na poetiku a na přemýšlení samotného Poirota. To u seriálu občas chybí, tam je toho časového prostoru na vyřešení celého případu málo. ()

Reklama

Reklama