Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ráda bys byla obdařena mažickými schopnostmi? Chtěla bys létat na prcačky se Satanem na Petrovo šutráky, ale díky pozdnímu datu vyvrhnutí nemáš ještě šanci získat papíry na koště? Nevadí. Pusť si tento blábol a ber to jako přípravku. Nuda to je neskutečná, ale možná tě některá z vnadnějších herek přivede k lizu. Vždyť ta beďaratá Alenka z céčka pořád tak divně kouká.....Jsi-li chlapec a konzument tvajlajtu, pak neváhej vůbec. Je to tam samý homoupír, to si strhneš předkožku. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je ta největší seriálová trapárna jakou jsem kdy viděl.No tohle je snad jěště horší než Esmeralda.No i když možná trochu ale opravdu jen trošičku přeháním ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chápu, že pro někoho to může být děsná srdcovka, protože i já jsem podobně ulítlý do několika sériálů, ale tohle mi vyloženě nesedlo. Více dospělého dramatu a méně infantilnosti by tomu jen prospělo... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál pro náctileté (sle)pičky má ohromné štěstí, že mě zastihl v době, kdy jsem ještě nebyla vůči podobným mysticky-romantickým slintům plně imunizována (ano, byla jsem mladá, pitomoučká lulda). Občas jsem tedy u jídla zapnula bedýnku na vymývání mozků a pokud právě běžely "Čarodějky", neměla jsem potřebu přepínat a bez většího pocitu trapnosti sledovala sexuální peripetie magicky nadaných sester a démonických objektů jejich touhy. Dnes už bych svou nervovou soustavu něčemu podobnému dobrovolně nevystavila, ale tehdy to vážně příliš nebolelo (přinejmenším zpočátku, i tuhle srajdu stihl trend postupného sračkovatění). No, když tak nevěřícně koukám, čemu bych jako teenager musela čelit v současné době, ještě jsem s hormony zmítanými čarodějkami nedopadla nejhůř. 33% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Už to běží taky nějaký ten rok, takže kvalita jde silně dolů a dolů. Ale co jiného se dá čekat, když všichni démoni, čarodějky a další havěť už byla vymlácena třemi hrdinkami. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených odpočinkových sériálů. Je pravda, že jsou tam díly, které jsou vyloženě blbé, ale nikdy mě to nedonutilo přepnout. Mnohdy povedený slovní humor a zajímavé zápletky. Kvalita šla samozřejmě časem dolů a autoři se do svých nápadů čím dál víc zamotávali, přesto dávám 4* už jen kvůli tomu, že jsem se nikdy nenudila. Dodatek: Poslední díly teda byly už hodně zoufalé, ale z nostalgie dřívější hodnocení nechám. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč se na to čas od času v televizi podívám, je ten, že tam hrajou pěkný ženský a především můj oblíbenec Julian McMahon, jinak je to na úrovni trapnosti, prostě šeď a nuda skroro na každym kroku. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý a první série byli docela fajn, ale pak už mě to začalo nudit, scénáristi už očividně nevědli coby, tak oživovali démony, které čarodějky už 6x zabily. Nejlepší byli díly Phoebe+Cole. Z nostalgie 4* ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Prvé série, kde hral ešte Cole/Balthazzar (Julian McMahon) boli skvelé - za ne štyri. Ale tie ďalšie? Jedna veľká úbohosť. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Je jasno, že tohle je seriál pro cílovou skupinu, jako je to u většiny takových, co mají hlavu a patu a přitom dostává od všech hvězdičky a odpady. Já tenhle seriál zbožňoval od začátku, mám prostě rád serály o nadpřirozenu v našem světě. Problémy postav a postavy jsou udělaný tak, že se do všecho snadno vžiju, a v delší perspektivě má Charmed i dobře rozpracovanej děj (zatím, neviděl jsem ještě všechny série). Každopádně, pro mě super zábava s prima zážitkama, a hlavně, s hodně velkou dávkou fantazie jak nabízenou, tak zřejmě požadovanou. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný seriál, vůbec mě nebral, ani po několika dílech. Prostě stupidní hloupost pro malé děti či pubertáky. Pro nikoho jiného to snad být ani nemůže. Moc toho nejde ani zaujmout v seriálu. Hodnotím na 1% = odpad! ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi pouze první tři řady a to proto, že tam byla Shannen Doherty. Tři sestry Piper, Phoebe a Prue byly podlě mě celkem hezky sehrané, nijak křečovité a líbila se mi jejich sesterská láska. Některé díly jsou o dost slabší, ale i tak se mi to líbí. Tím, že zabili Prue to šlo naprosto do kytek. Rose McGowan je mi nesympatická a její postava protivná. Nehodí se tam, není to ta chybějící třetí sestra, je to někdo kdo tam nemá co dělat. Navíc, kdo jí sakra vybírá ty děsný hadry a červenou rtěnku? ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pěkná ujeťárna. Ty čarodějky se mi hrozně pletou. Všechny vypadají skoro stejně. Jinak jdou tyhle seriály mimo mě. Ale hraje tam Kaley Cuoco. ;) ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Je to seriál, který je určený teenagerům a ti ho mají rádi... já už (bohužel) pomalu, ale jistě dospívám a teenagerovský věk budu mít jednoho dne za sebou. Někdy se ale "neudržím" a tu televizi si zapnu, abych se na to podívala. Sice se kvalita a originalita seriálu snižuje s přibýváním sérií, přesto mají Čarodějky něco do sebe. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jajky. Spomienky na tento seriál mi zostanú navždy vryté do pamäte. Veľmi dobrý nápad a až do tretej série bol natočený na 100% od tejto série sa to začalo komplikovať. No, napriek tomu je to jeden z najnápaditejších seriálov, na ktoré sa dá pozerať aj teraz. škoda toho komplikovania. 60% ()

Reklama

Reklama