Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele Campbell k tomuto seriálu (4)

Plamen lásky (2003) (E49) 

Tak a je to tady moje setkávání s Pilcherovou, ta ženská potřebuje sex, jinak to je fakt v loji tohle natoči chce pěknou odvahu, natož něco takovýhleho napsat. Každej film začíná stejně končí stejně a je to prostě neuvěřitelnej sranec. ()

Sen jednoho léta (2004) (E56) 

Nesmyslný název, šílení herci, strašná hudba a krásné protředí. Takhle nějak bych definoval Sen jednoho léta, prostě další cípovina která má ale konečně pořádnej konec a žádnou sračku, teda ona to sračka je ale ne tak hrozná. Jo navíc jsem chvíli myslel že si to ústřední dvojice rozdá, to jsem ale naivka. ()

Odkaz lásky (2005) (E59) 

Šílená blbost která se žene od nudy k nudě. Opravdu nechápu nikoho kdo by na tohle koukal celý den, což udajně dokáže moje babička, ale je to nemožné, já viděl každej den jeden Německej romantickej film a téměř jsem neuspěl. Nemožné. ()

Královna noci (2005) (E60) 

Název jak z nějakého porna, ale ne. Zase nějaká Pilcherka z který začínám mít deprese, jestli náhodou nejsme až moc zabšklej člověk bez srdce. Nebo prostě nemám rád romantický slaďáky? No nevím ale výjmečně to vyloženě špatný nebylo. ()

Reklama

Reklama