Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele Idée_fixe k tomuto seriálu (2)

Trny v údolí květin (1998) (E24) 

Kdysi jsem se na jednom z koncertů brněnské filharmonie poprvé setkala s hudbou Richarda Blackforda (název skladby si již nepamatuji), a dost mě zaujala, takže když náhodou začal v TV tento film, kde byl R. Blackford uveden coby autor hudby, těšila jsem se, ale byla jsem dost zklamaná. Hudba neslaná nemastná, děsné přeslazená, kýčovitá.... Chápu, že k tomuto filmu se hodí, ale pro mne teda úplně mimo. Ta sklaba na koncertě byla perfektní - prostě typická moderna 21. století. A jak se tak dívám na výčet filmové hudby páně R. B., bude to asi vše v podobném "sladkém" stylu, škoda... Ale k filmu: Absolutně nechápu jednu věc. Proč se ta ženská nechá šikanovat tou puberťačkou natolik, že kvůli tomu opustí svého nového partnera (i s jejich společným mimčem v břiše), se kterým dokonce chystá sňatek, a co hůř - hodlá si vzít svého ex, kteréhožto navíc moc nemusí!!! Tedy chápu, že neustálá vysírka od té holky není žádná selanka, kór v těhotenství, kdy má být o to víc v klidu a pohodě, ale tohle mi už přišlo fakt přes čáru. No ještěže nakonec (překvapivě :)) vše dobře dopadlo. :-D ()

Láska jejího života (2006) (E68) 

Ty dvě hvězdy jsou za tu houslařskou dílnu, koncert v malebném kostele (kostely se mi jinak moc nelíbí, ale tenhle byl vážně moc hezký, vkusný a romantický) a dudáckou kapelu na konci (prý "Dokud mi neřekneš "ano", neodejdou!" :-D Já bych schválně s odpovědí otálela, aby neodešli ;))). ()

Reklama

Reklama