Reklama

Reklama

Vražedná čísla

(seriál)
  • USA Numb3rs (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2005–2010), 84 h 34 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

David Krumholtz, Rob Morrow, Judd Hirsch, Alimi Ballard, Navi Rawat, Peter MacNicol, Dylan Bruno, Diane Farr, Aya Sumika, Sophina Brown, Michelle Nolden (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(118)

Na různých místech po městě se objevují mrtvoly znásilněných žen a policisté nemají žádné stopy, jak se k vrahovi dostat. Ale agentům FBI se brzy podaří pomocí matematiky a na základě údajů zakreslených v mapě určit přibližné teritorium, ve kterém pachatele hledat... (TV Nova)

Recenze uživatele prochy95 k tomuto seriálu (1)

Vražedná čísla (2005) 

Toto je snad nejlepší kriminální seriál, který jsem kdy viděl. Tento seriál, má mnoho výhod, kvůli kterým by se na něj měl člověk dívat. Zaprvé je podle mě nejvyšší výhodou celého seriálu, že se tam hodně řeší osobní život všech postav. Vzhledem k tomu, že hlavní hrdinové jsou bratři a ještě k tomu tam vystupuje jejich otec, tak se v každém díle najde nějaký rodinný problém, který se musí nějak vyřešit. Dále samozřejmě obdivuji, celkový nápad využívat matematiku a logiku k řešení zločinů. Pravdou je, že všechny rovnice, které jsou zde používány opravdu existují a mají nějaký reálný základ. Jediné co nechápu je, jak mohou všechny ty normální věci z reálného života převést na čísla. Také jsem velmi nadšený z toho, že se nejedná stále o ty samé zločiny. Jsou totiž kriminální seriály, které se specializují pouze na jednu věc, třeba únosy nebo vraždy. Avšak v tomto seriálu se objevují únosy, vraždy, krádeže, finanční podvody a další podobné věci. A konečně musím vyjádřit svůj nejvyšší obdiv nad hereckými výkony jednotlivých herců. Každý herec dostal nějaký svůj charakter ke své postavě a dokázal ho naprosto neuvěřitelně zahrát. Všech celých šest sérií jsem se u tohohle seriálu nikdy nenudil a jsem z něj naprosto unesen. ()

Reklama

Reklama