Reklama

Reklama

Vražedná čísla

(seriál)
  • USA Numb3rs (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2005–2010), 84 h 34 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

David Krumholtz, Rob Morrow, Judd Hirsch, Alimi Ballard, Navi Rawat, Peter MacNicol, Dylan Bruno, Diane Farr, Aya Sumika, Sophina Brown, Michelle Nolden (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(118)

Na různých místech po městě se objevují mrtvoly znásilněných žen a policisté nemají žádné stopy, jak se k vrahovi dostat. Ale agentům FBI se brzy podaří pomocí matematiky a na základě údajů zakreslených v mapě určit přibližné teritorium, ve kterém pachatele hledat... (TV Nova)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (7)

Vražedná čísla (2005) 

Mohl to být další skvělý seriál. Potenciál být dalším seriálem kvalit Sběratelů kostí tu byl, jenže postavy se od začátku téměř nepohnuly. Příběhy jsou od začátku do konce epizodní, s uzavřeným dějem a pokud by seriál na konci nekončil jednou jakože svatbou, neměl by ani náznak nějakého zakončení. Od začátku tady scénáristé pracovali špatně a utrpěl tím celý seriál. Po hodně dlouhé době, možná dokonce poprvé, se nebudu loučit s postavami, které mi budou chybět, protože nebudou. Zívačka, která nestrhne ani v jedné z těch 118 epizod... ()

Série 1 (2005) (S01) 

Opět mi bude nějakou dobu trvat, než si k seriálu a postavám najdu cestu, ale jako start to je rozhodně solidní a zajímavý. Nebude to nejspíš nic víc, než jen další kriminálka, ale mě takové seriály baví. ()

Série 2 (2005) (S02) 

Stále stejná písnička. Občas lepší díl, často horší. Zatím se stále jedná o průměrnou kriminálku, která má o poznání horší postavy než Sběratelé kostí, které jsem dokoukal před Čísly. ()

Série 3 (2006) (S03) 

Stále stejný průměr. Slabší postavy, do puntíku epizodní příběhy (postavy se vyvíjejí rychlostí šneka) a skvělý závěr. ()

Série 4 (2007) (S04) 

Stále stejná písnička, stále stejné mikropříběhy a stále téměř bez nějakého pilíře a vývoje postav. ()

Série 5 (2008) (S05) 

V průměru sice stále 3, ale už je znát velká únava materiálu. Stále vlastně neexistuje pořádný příběh, Rob Morrow už trochu zestárl, David Krumholtz ztloustl a seriál tak postupně ztrácí i ta jediná pozitiva, co měl. ()

Série 6 (2009) (S06) 

Dorazili jsme do cíle. Téměř s žádným závěrem, jen jakoby rozloučením s několika postavami. Emoce nikde, epizodní příběhy zůstávají. Vražedná čísla mi chybět nebudou.. ()

Reklama

Reklama