Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 160
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 160

Recenze (94)

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Krásna Daniela Ruah je asi jediným ťahákom tohto inak stupídneho výmyslu. Uznajte, 50 kilová modelka prehadzuje cez plece 100 kilových chlapov ako na bežiacom páse, vyslúžilí teenageri technicky supportujú supertajné akcie a celé to má pod palcom ex-agentka Linda Hunt :). Chvíľami sa seriál tvári ako strašne vážny, na druhej strane sa postavy neustále snažia odľahčovať situácie jednoduchším humorom pre masy. Je to čistá zábava, niekomu sadne, niekomu nie. Som ten druhý prípad, ale ako kulisa k browsovaniu po nete je to skvelé. - "Je to ruský spiaci agent!!!" :))) ()

mAt3s1302 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je moje srdcovka,super děj postavy, které mají dobře se rozvíjející vztahy,šéf Hetty, spojení Hany a Callena, a rozvíjející láska mezi Marty Deeksem s Kensi a Erikem s Nell jsou super bonus. Ale jak jsem psal kdyby skončil po šesté nebo sedmé sérii byl bych spokojený ale bohužel neskončil. Přišli nové postavy a děj se totálně zamotal. Alespoň ale ne tolik jako u klasický NCIS kde je snad 20 sérii a sestava z prvních sérii už tam samozřejmě není a stojí to za hovno. 60% ()

Reklama

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Tvurcum se spolecne s herci podarilo vytvorit v prubehu nekolika serii jendu z nejsympatictejsich krimi part, o ktere vim. Serial ma mozna sve diskutabilni a klisovite stranky, ale ten scenar a naboj jejich slovnich prestrelek ma proste sve kouzlo prebijejici i obcasne marinacke blaboly. Paradoxne me na teto serii nejvic bavi ta sympaticka mezilidska chemie, skvele si vzdy odpocinu. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Davidovi Bellisariovi, ktorý 22.7.2020 prehral boj s nádorom mozgu. David Bellisario, syn Donalda P. Bellisaria, bol dlhodobým producentom seriálov JAG (v rokoch 2000-2005), NCIS (v rokoch 2003-2009) a napokon NCIS: Los Angeles (v rokoch 2009-2019). (koba)
  • Název epizody je Nultý den. Ve světě informační bezpečnosti je 0-day (nultý den) právě popsaná zranitelnost. Každá zranitelnost je po nalezení 0-day. (DeziDiCzorka)

Reklama

Reklama