Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 30
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 30

Recenze (94)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti NCIS působí akčněji a postavy mám také nějak raději. Původně jsem seriálu dával 4 hvězdičky, ale časem už se začínají "okoukávat" a se čtvrtou řadou je to už tak nějak spíš nuda a průměr. Působí to nevyváženě. No a protože je ohlášena další řada a dokonce se drze scénaristé pokusili o dalčí odnož (odnož z odnože???) formou NCIS:RED, neočekávám obrat k lepším a stahuji hodnocení na 3. ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Krásna Daniela Ruah je asi jediným ťahákom tohto inak stupídneho výmyslu. Uznajte, 50 kilová modelka prehadzuje cez plece 100 kilových chlapov ako na bežiacom páse, vyslúžilí teenageri technicky supportujú supertajné akcie a celé to má pod palcom ex-agentka Linda Hunt :). Chvíľami sa seriál tvári ako strašne vážny, na druhej strane sa postavy neustále snažia odľahčovať situácie jednoduchším humorom pre masy. Je to čistá zábava, niekomu sadne, niekomu nie. Som ten druhý prípad, ale ako kulisa k browsovaniu po nete je to skvelé. - "Je to ruský spiaci agent!!!" :))) ()

Reklama

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní Námořní vyšetřovací služba mě celkem bavila. Tento seriál mě zklamal. Mám z něho takový pocit prázdnoty. Hodně krásných lidí, rádoby akce ale celé to na mě působí jako nafouklá bublina plná vzduchu a ničeho víc. Je to pro mě průměr, nic víc. 50% Po letech měním hodnocení, momentálně jsem načal sedmou sérii a stále mě to baví. Takže zase tak špatné to jako oddechovka není. 85% ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Další z řady debilních kriminálek, v čele s namakaným negroušem, co z tlamy vypouští moralistická hesla typu " prachy bych neuradl ani drogovýmu dealerovi ", jeho cool parťákem, kterej srší rádoby vtipnejma hláškama a naprosto nesmyslnou scvrklou pidibabou, která týhle sebrance dává příkazy. A třesnička na dortu je úvodní znělka, která postrádá jakýkoliv hudební nápad... Celej seriál se bere hrozně vážně a kvalita pokulhává. Zkrátka a dobře, je to trapná kokotina se vším všudy... ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Ne že by se na to snad nedalo dívat, ale v globálu prostě průměr. Sice jeho podle mě lepší varianta, tj. kvalitativní nevyrovnanost, která se občas projeví dost dobrými momenty (výjimečně i celými díly - ale neptejte se mě, kterými:)). Nezastírám, že bez nálepky NCIS (a představení LA spin-offu v původním seriálu) bych to ani sledovat nezačal. (UPDATE: Bože, že nás pořád hází do jednoho pytle s Ruskem - a asi nikdy nepřestanou - to bych ještě překousnul, ale že typický Pražák vypadá jako Rus, resp. jako Rus dvacet let zpátky, a mluví prapodivnou směsicí slovanských jazyků, to už je trochu moc.) ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Kirkovi Bailymu s venovaním: „Vždy tu s nami bude tvoj hlas. (koba)
  • Kensi je meno japonského pôvodu. Tvorca seriálu, Shane Brennan, aj chcel do úlohy obsadiť ázijskú herečku, ale vyznelo to dosť multikultúrne, a nakoniec ju dostala Daniela Ruah. (ArMinO)

Reklama

Reklama