Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 120
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Recenze uživatele Tom_Lachtan k tomuto seriálu (1)

Námořní vyšetřovací služba L. A. (2009) 

Původní NCIS je dobrej seriál. Ve svém žánru moderních "postupových" amerických kriminálek jeden z nejlepších, epizodický děj je skoro vždycky protknut nějakou tou větší linkou a každá postava má svoji osobitost a je zábavná, pak producent zvolal abraka dabra a naklonoval další jednotu z Námořní vyšetřovací služby a ta... Je děsná, NIC co fungovalo v původním seriálu tu není, předně postavy jsou zkoněné na nejvyšší míru, hlavní vduo vyšetřovatelů? Zcela uniformní a nudná dvojice, z nichž jsou oba zaměnitelné army figurky, šedé, ničim nespecifické a dokonale uniformní, byli by dokonce zaměnitelní mezi sebou, kdyby jeden z nich nebyl bílej a druhej černej, navíc jsou dle mého oba i bídně zahráni, ovšem co čekat od někoho, kdo se do titulků nechá dobrovolně uvést jako LL Cool J.... I tenhle tým má své techniky a specialisty na všechno elektrotechnické, jenže to jsou bohužel nejsou postavy ani zdaleka tak zábavné, jako potetovaná sexy gothka a jsou tak nudné, že ani nevím, jak bych je mohl urazit popisem. Jediné zábavné postavy tak zůstavájí zbylí dva vyšetřovatelé, u kterých ovšem začne velmi záhy nudit jejich neustálé popichování. Navíc i případy jsou poměrně nudné, snad jen ta vedoucí oddělení, co měří asi metr třicet je zábavná, ale jen proto, že chlemtá dobré čaje, to je dost málo. ()

Reklama

Reklama